Libnet.ro
UNICEF

07:30

PIB-ul, mai mare cu 0,5% in primul trimestrul al anului 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIB-ul, mai mare cu 0,5% in primul trimestrul al anului 2013

Produsul intern brut PIB) in primul trimestrul al anului 2013 a fost, in termeni reali, conform primelor estimari, mai mare cu 0,5% comparativ cu trimestrul IV 2012, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Circulatia este restrictionata pe DN 24 pana la 1 august pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone

Traficul rutier pe DN 24 Cosmesti, este restrictionat pentru autovehiculele cu masa totala mai mare de 7,5 tone si cu latimea mai mare de 2,6 metri, intre 14 mai si 1 august, informeaza Agerpres.

Cel mai mare producator de medicamente din Franta, Sanofi, amendat cu 40 de milioane de euro

Batalie la cote maxime pe piata medicamentelor. Cel mai mare producator din Franta, Sanofi, a fost amendat cu peste 40 de milioane de euro pentru ca a denigrat genericele unui produs. Producatorul francez.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Circa 40 de pacienti cu boli mintale au evadat din Spitalul Psihiatric Mathari din Nairobi, cel mai mare din tara, paznicii nereusind sa ii opreasca, relateaza BBC. Politia a pornit in cautarea acestora, o parte dintre ei stiindu-se ca sunt violenti.

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Samsung a dezvoltat tehnologia de baza pentru retele 5G. Viteza va fi de sute de ori mai mare decat cea de pe 4G

Sud-coreenii de la Samsung sustin ca au dezvoltat tehnologia de baza pentru urmatoarea generatie de internet de mare viteza pentru dispozitivele mobile, scriu jurnalistii TechCrunch.

Baiatul care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein are autism si este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de doi ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein, lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News.

VIDEO Baiatul care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein are autism si este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de doi ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein, lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News.

VIDEO Baiatul autist care la 14 ani are un IQ mai mare decat Einstein este pe cale sa castige Premiul Nobel

La varsta de 2 ani, Jacob Barnett a fost diagnosticat cu o forma severa de autism. 12 ani mai tarziu, baiatul al carui IQ este mai ridicat decat al lui Albert Einstein lucreaza la propria teorie a relativitatii si este pe cale de a castiga Premiul Nobel, dezvaluie New York Daily News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )