Libnet.ro
UNICEF

17:30

PiCCJ redeschide urmarirea penala intr-un dosar al lui Traian Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PiCCJ redeschide urmarirea penala intr-un dosar al lui Traian Basescu

Judecatoria Sectorului 5 a admis, la sfarsitul lunii aprilie, cererea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar in care Ioana Preda a depus o plangere contra fostului presedinte Traian Basescu, pentru retrocedarea unor imobile de catre acesta cand era primar al Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

Finantator Petrolul Ploiesti, vizat de perchezitiile DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT efectueaza mai multe perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este cercetat omul de afaceri Florian Walter. Vizat este si Nicolae Capra, unul dintre finantatorii echipei FC Petrolul.

Perchezitii la companii din domeniul IT, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de 35 de milioane de euro

Politistii fac, miercuri dimineata, 24 de perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar in care sunt vizate doua retele specializate in evaziune fiscala in domeniul prestarii de servicii de monitorizare prin GPS, potrivit Mediafax.

DIICOT: 37 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Florian Walter, patronul companiei de salubrizare Romprest, este vizat

Procurorii DIICOT efectueaza miercuri 37 de perchezitii in Ploiesti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza Agerpres. Prejudiciun in acest caz este de 18 milioane euro. Omul de.

Perchezitii DNA la Politia Botosani intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA Suceava fac, marti, sapte perchezitii in sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Botosani, pentru a ridica documente, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2014-2015.

Perchezitii DNA la IPJ Botosani, intr-un dosar de ABUZ in serviciu

Procurori anticoruptie efectueaza perchezitii in Botosani intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, comise in perioada 2014-2015, potrivit unui comunicat DNA.

Baronul Nichita este cercetat intr-un dosar de trafic de influenta. Cum a descoperit-o DNA pe blonda lui Nichita

Gheorghe Nichita este cercetat intr-un alt dosar aflat pe rolul DNA in care se fac cercetari pentru infractiunile de trafic de influenta, cumparare de influenta si favorizarea faptuitorului, reiese dintr-un document al DNA si confirmat de surse juridice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )