Libnet.ro
UNICEF

18:30

Piedone a fost la DNA pentru a depune garantii in contul cautiunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piedone a fost la DNA pentru a depune garantii in contul cautiunii

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie pentru a depune garantii in contul cautiunii de 1,5 milioane de lei, in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv in care este cercetat, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Colectiv: Ce garantii a depus Piedone, in contul cautiunii de 1,5 milioane de lei

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a acoperit, marti, cautiunea de 1,5 milioane de lei, prezentand drept garantii un imobil si mai multe masini de epoca, dupa ce a procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis, pe 18 decembrie ca el sa fie cercetat sub control judiciar pe cautiune, in dosarul Colectiv.

Remus Truica, la DNA pentru perchezitiile informatice in dosarul retrocedarilor

Omul de afaceri Remus Truica a venit la sediul DNA, marti dimineata, pentru a asista la o perchezitie informatica dispusa de procurori in dosarul retrocedarilor ilegale. Procurorii DNA fac in aceste zile.

Remus Truica, la DNA pentru perchezitia informatica dispusa de procurori

Omul de afaceri Remus Truica a venit la sediul DNA, marti dimineata, pentru a asista la o perchezitie informatica dispusa de procurori in dosarul retrocedarilor ilegale, informeaza Mediafax.

O eleva a fost injunghiata pentru ca a refuzat avansuri sexuale

O eleva a fost injunghiata de un coleg de la o scoala speciala din Cluj-Napoca chiar in seara de Craciun pe motiv ca i-ar fi respins in mod sistematic dovezile de iubire. Fata povesteste ca nu este la primul.

Turcia: Un minor de 17 ani a fost arestat pentru insultarea presedintelui Erdogan

Un minor in varsta de 17 ani a fost arestat si acuzat de catre un tribunal din nord-vestul Turciei pentru insultarea presedintelui Recep Tayyip Erdogan, infractiune pasibila cu inchisoarea, a anuntat luni agentia de stiri Anatolia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )