Libnet.ro
UNICEF

16:00

Pietele europene, din nou pe scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele europene, din nou pe scadere

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, in conditiile in care Germania si Franta nu s-au inteles in privinta momentului introducerii uniunii bancare in zona euro. continuă pe Ziarul Bursa

Beyonce, din nou insarcinata?

Beyonce si Jay Z sunt harnici si nu vor s-o lase pe Blue Ivy Carter fara un fratior sau o surioara. La doar opt luni dupa ce a adus-o pe luma pe fiica ei, despre Beyonce se zvoneste ca ar fi din nou insarcinata. Continue reading .

Bradley Cooper si Zoe Saldana, din nou impreuna

Nu au putut sta prea mult departe unul de celalalt. Bradley Cooper si Zoe Saldana sunt din nou impreuna,.

LUPTA anticriza, impiedicata din nou de DIVERGENTELE dintre Merkel si Hollande.

Lupta anticriza din Europa este impiedicata din nou de divergentele dintre liderii europeni, intalnirea din weekend dintre cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande subliniind neintelegeri in privnita uniunii bancare, Greciei si situatiei din Spania si Italia, potrivit Mediafax. Intrevederea dintre Merkel si Hollande a readus in prim plan neintelegerile dintre Germania si Franta, cei doi lideri exprimand puncte de vedere contradictorii privind termenele din .

Lichiditatea BVB a fost salvata, din nou, de un deal cu actiuni FP

Bursa de la Bucuresti a scazut vineri cu doar 0,15%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa absenteze de la tranzactionare si unde lichiditatea a fost salvata din nou de un deal cu 1,26% din titlurile Fondului Proprietatea FP).

Leonard Cohen concerteaza din nou sambata la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus in turneul trubadurului

Leonard Cohen concerteaza sambata din nou in fata publicului roman, timp de peste trei ore, sambata, la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus de trubadurul canadian in turneul sau Old Ideas. Spectaolul va avea loc in Piata Constitutiei, de la ora 20.

Final de saptamana optimist pe pietele europene

Actiunile societatilor listate la bursele europene au urcat vineri, in urma aparitiei informatiei potrivit careia responsabilii din regiune se vor intalni saptamana aceasta ca sa anunte un program de reforma economica pentru Spania, care ii va permite tarii sa solicite un pachet de sustinere financiara.

VIDEO Mii de motociclisti si-au turat motoarele in fata Comisiei Europene din Bruxelles, pentru a protesta fata impunerea unui control tehnic obligatoriu la nivel european

Peste 4. 500 de motociclisti si-au turat sambata motoarele in apropierea sediului Comisiei Europene, pentru a protesta fata de un plan al Bruxellesului care are in vedere impunerea unui control tehnic obligatoriu pentru motociclete si scutere, relateaza AFP.

Primera Division: Realul zambeste din nou (2-0 cu Rayo Vallecano)

Real Madrid a castigat partida disputata pe terenul celor de la Rayo Vallecano 2-0), galacticii bifand astfel cel de-al doilea succes din actualul sezon al Primerei Division. Benzema si Ronaldo au inscris pentru echipa pregatita de Jose Mourinho. Lider in Spania este Barcelona 15 puncte).

Sacrificii salariale, aprecierea yenului si costurile mari de transport: Trei factori care fac din nou Statele Unite interesante pentru producatori

Patru ani dupa varful crizei financiare, care s-a tradus printr-o reducere drastica a salariilor, Statele Unite revin in atentia industriasilor, care incep tot mai des sa vorbeasca de relocalizare atunci cand vine vorba de productia din Asia sau Canada, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )