Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pietrarii care au ridicat Casa Poporului au dat in judecata Guvernul

România Liberă România Liberă,
Pietrarii care au ridicat Casa Poporului au dat in judecata Guvernul

Executivul a aprobat miercuri o noua serie de exproprieri pentru autostrada care va traversa Ardealul, iar suma stabilita a fi platita pentru un metru patrat a fost de 1,85 lei. Cei vizati de decizie sunt nemultumiti de faptul ca acum, cand pretul terenurilor agricole a crescut, vor primi o suma mai mica pentru despagubiri decat au incasat proprietarii indepartati din drumul Autostrazii Transilvania in urma cu 9 ani. Astfel, desi in 2007 pamantul costa de trei ori mai putin, despagubirile au ajuns si pana la 6 euro pe metru patrat. continuă pe România Liberă

Casa Poporului nu este a poporului. Dezvaluirea lui Zgonea: Ni se cer daune pentru ultimii trei ani

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a dezvaluit ca imaginea celei mai mari cladiri din Europa, Casa Poporului, unde isi desfasoara activitatea Parlamentul Romaniei, nu apartine statului, ci mostenitorilor fostei deputate Anca Petrescu, proiectantul cladirii-mamut. Statul are de platit daune pentru ultimii trei ani.

Casa Poporului nu apartine statului, ci unei persoane fizice!

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a facut o serie de dezvaluiri bomba, intr-u interviu pentru DC News. Zgonea a explicat ca imaginea Casei Poporului apartine mostenitorilor arhitectei Anca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )