Libnet.ro
UNICEF

11 Iun.

Pilotul Asiana Airlines ateriza sambata pentru prima data cu un Boeing 777 la San Francisco

Adevărul Adevărul,
Pilotul Asiana Airlines ateriza sambata pentru prima data cu un Boeing 777 la San Francisco

Pilotul aflat la comanda avionului Boeing 777 al Asiana Airlines, care a ratat aterizarea pe aeroportul din San Francisco, ateriza pentru prima data cu un astfel de avion pe acest aeroport, au declarat duminica oficiali din cadrul aviatiei si companiei aeriene, relateaza CBS, in pagina electronica. continuă pe Adevărul

O statuie a lui Iisus, prezentata pentru prima data la o expozitie cu opere de arta vandalizate

O statuie a lui Iisus va fi prezentata, pentru prima data publicului, la deschiderea unei expozitii cu opere de arta vandalizate de-a lungul timpului, informeaza BBC. Operele de arta care au fost distruse,.

O femeie, numita in fruntea Ministerului venezuelean al Apararii, pentru prima data in istoria tarii

Presedintele venezuelean a numit, vineri, in fruntea Ministerului Apararii, pentru prima data in istoria tarii, o femeie. Carmen Melendez, o apropiata a fostului presedinte Hugo Chavez, a fost ridicata la.

Se intampla pentru prima data in practica judiciara rusa: O persoana decedata, condamnata in justitie

Olga Alexandrina, un medic obstetrician din Rusia, a fost declarata vinovata, de un tribunal din Moscova, pentru provocarea unui accident rutier in 2010 in care si-au pierdut viata doua persoane, inclusiv ea,.

Armata Venezuelei a ajuns pe mana unei femei pentru prima data in istoria tarii

Vineri, presedintele venezuelean a numit in fruntea Ministerului Apararii, pentru prima data in istoria tarii, o femeie. Carmen Melendez, o apropiata a fostului presedinte Hugo Chavez, a fost ridicata la rangul de amiral sef, informeaza La Verdad.

Asiana Airlines: Avionul nu s-a prabusit din cauza unei defectiuni mecanice. Compania a refuzat sa comenteze o eventuala eroare de pilotaj

Reprezentantii companiei aviatice sud-coreeane Asiana Airlines nu considera ca prabusirea avionului sau pe pista aeroportului din San Francisco s-a produs din cauza unei probleme mecanice, insa au refuzat sa spuna daca incidentul aviatic a fost provocat de o eroare de pilotaj, scrie Reuters.

Asiana Airlines: Avionul Boeing 777 nu avea nicio problema mecanica

Avionul Boeing 777 care a ratat aterizarea, sambata, pe aeroportul din San Francisco nu prezenta a priori nicio problema mecanica in momentul accidentului, a declarat duminica presedintele general al companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )