Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pilotul elicopterului prabusit langa Sibiu a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti

B1 B1,
Pilotul elicopterului prabusit langa Sibiu a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti

Gabriel Titiana, pilotul elicopterului care s-a prabusit langa Sibiu la sfarsitul lunii noiembrie, a murit, luni, la Spitalul de Arsi din Bucuresti. El fusese supus la mai multe interventi chirurgicale dupa. continuă pe B1

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu a murit

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a incetat din viata, luni, la Spitalul de Arsi din Bucuresti, unde fusese supus la mai multe interventi chirurgicale, informeaza Mediafax.

A murit pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a murit, luni, la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Gabriel Titiana fusese supus la mai multe interventi chirurgicale, a declarat purtatorul de.

Angajata de 21 de ani ranita in explozia de la un restaurant din Campulung Moldovenesc a murit la Spitalul de Arsi

Tanara de 21 de ani care a suferit arsuri grave pe mai mult de jumatate din suprafata corpului, dupa explozia produsa, in urma cu cinci zile, intr-un restaurant din Campulung Moldovenesc, a murit, in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul de Arsi din Capitala, au anuntat reprezentantii institutiei.

Elicopterul prabusit la Sibiu: Pilotul Gabriel Titiana a fost operat din nou

Pilotul elicopterului militar prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a fost operat din nou, vineri, si i s-a facut un alt transplat de piele, conform directorului Spitalului de Arsi din Capitala, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )