Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pistele aeroportului londonez Heathrow au fost inchise in urma unui accident aviatic

B1 B1,
Pistele aeroportului londonez Heathrow au fost inchise in urma unui accident aviatic

Pistele aeroportului londonez Heathrow au fost inchise, vineri, in urma unui accident aviatic in care a fost implicat un avion al companiei Ethiopian Airlines, informeaza BBC News. Potrivit unui purtator de. continuă pe B1

Avion in flacari, pe aeroport. Pistele aeroportului londonez Heathrow, inchise dupa incidentul aviatic

Pistele aeroportului londonez Heathrow au fost inchise vineri, dupa ce un avion al companiei Ethiopian Airlines a fost cuprins de flacari, informeaza BBC News online. Toate zborurile au fost suspendate.

Incident aviatic la Londra. Toate pistele aeroportului Heathrow, inchise.

Pistele aeroportului londonez Heathrow au fost inchise vineri dupa un incident in care a fost implicat un avion al companiei Ethiopian Airlines, relateaza Mediafax, citand BBC News online. Toate zborurile au fost suspendate temporar, a declarat un purtator de cuvant al aeroportului. Numeroase vehicule de interventie au fost mobilizate pe aeroport din cauza incidentului. Stire in curs de actualizare.

Sase persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc in aceasta dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Ploiesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Mai multe persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc in aceasta dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Pitesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Mai multe persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1. Soferului i s-a facut rau la volan

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc vineri dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Pitesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Jean-Cleaude Juncker, premierul Luxemburgului, si-a anuntat demisia in urma unui scandal legat de serviciile de informatii

Primul ministru al Luxemburgului, Jean-Claude Juncker, si-a anuntat demisia, miercuri, in urma unui scandal legat de serviciile de informatii, relateaza AFP. Juncker, care a fost premier al statului timp de 28.

La 34 de ani, un CELEBRU cantaret de manele din Romania a suferit un INFARCT. Slabise drastic in urma unui regim

Cantaretul Liviu Guta a suferit un infarct. A fost dus de urgenta la spitalul Universitar unde i se vor face mai multe analize. Artistul in varsta de 34 de ani se intorcea de la o sala de sport unde mergea.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )