Libnet.ro
UNICEF

22:01

Piturca se astepta la calificarea Greciei: Am simtit forta lor pe pielea noastra

Online Sport Online Sport,
Piturca se astepta la calificarea Greciei: Am simtit forta lor pe pielea noastra

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, spune ca nu este deloc surprins de calificarea Greciei in optimile de finala ale Cupei Mondiale si ca a simtit forta de joc a elenilor din dubla de baraj pierduta de Romania. continuă pe Online Sport

Victor Piturca, dupa calificarea Greciei in optimi: Nu ma mira performanta lor, noi am simtit pe pielea noastra ce forta au

Victor Piturca, a declarat, selectionerul Romaniei, ca nu este mirat de calificarea reprezentativei Greciei in optimile de finala ale Cupei Mondiale, deoarece tricolorii au simtit forta jucatorilor eleni.

Piturca: Nu ma mira calificarea Greciei. Am simtit pe pielea noastra forta lor

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a declarat, marti seara, ca nu este mirat de calificarea reprezentativei Greciei in optimile de finala ale Cupei Mondiale, deoarece tricolorii au simtit forta jucatorilor eleni.

CM 2014. Piturca se umfla in pene ca a anticipat calificarea Greciei in optimi: Lumea a crezut ca vorbesc ca sa-mi gasesc scuze!

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a precizat ca nu este deloc surprins de calificarea Greciei in optimile turneului final, desi elenii au inceput dezastruos turneul, fiind invinsi cu scor de forfait de Columbia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )