Libnet.ro
UNICEF

23:30

Plafonul ar putea creste, iar Programul Prima Casa ar putea fi eliminat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plafonul ar putea creste, iar Programul Prima Casa ar putea fi eliminat

Plafonul aferent valorii creditelor introdus in textul legislativ privind darea in plata ar putea creste, dupa cum ne-a spus deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir, initiatorul legii, dupa discutiile pe care le-a avut, ieri, cu reprezentantii PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Legea darii in plata: Plafonul ar putea creste, iar Programul Prima Casa ar putea fi eliminat; Statul va certifica executantii autostrazilor; Proiectul legii RCA a fost trimis de parlamentari inapoi la ASF

Cum isi cheltuieste Romania bugetul: o comparatie cu practica europeana. Romania se situeaza pe penultimul loc intre statele membre UE in ceea ce priveste. Prabusirea preturilor petrolului loveste piata finaciara. Cate miliarde pierd investitorii in obligatiuni. Investitorii se confrunta cu pierderi de cel putin.

Unde dai si unde crapa: Legea darii in plata a accelerat programul Prima Casa

Dezbaterile aprinse pe marginea Legii darii in plata au facut ca in primele luni din 2016, prin programul Prima Casa sa fie acordate 4. 700 de credite pentru cei interesati sa cumpere o locuinta, arata datele prezentate de dezvoltatorimobiliar. ro.

Dezvoltatorii imobiliari se agata inca de Prima Casa. Locuinte pentru toate buzunarele la tIMOn VIDEO

Expozantii de Targul Imobiliar National au scos la vanzare mii de locuinte la preturi accesibile prin programul Prima Casa, amplasate in toate zonele Capitalei, si isi asteapta clientii cu discounturi generoase.

Programul &171;Prima Casa &187; sa nu fie afectat de Legea darii in plata; nu renuntam la niciun plafon

PSD sustine introducerea in Legea darii in plata a unei prevederi care sa precizeze ca programul Prima casa nu este afectat de aceasta, a declarat astazi liderul social-democratilor, Liviu Dragnea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )