Libnet.ro
UNICEF

06:00

Plan de ajutor la pachet pentru Grecia, Spania si Cipru, pregatit de liderii din zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plan de ajutor la pachet pentru Grecia, Spania si Cipru, pregatit de liderii din zona euro

Liderii din zona euro pregatesc un plan de salvare multinational, incluzand un program modificat pentru Grecia, un al doilea program pentru Spania si unul pentru Cipru, potrivit Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Liderii zonei euro pregatesc un plan de ajutor la pachet pentru Grecia, Spania si Cipru

Liderii din zona euro pregatesc un plan de salvare multinational, incluzand un program modificat pentru Grecia, un al doilea program pentru Spania si unul pentru Cipru, potrivit unor surse citate de Financial Times.

Germania exclude un nou ajutor pentru Grecia

Ministrul Finantelor din Germania, Wolfgang Schaeuble, a exclus acordarea de sprijin financiar aditional Greciei, afirmand ca al doilea pachet de salvare destinat acestei tari a dus creditorii internationali pana la limitele lor.

FMI considera ca un ajutor financiar suplimentar pentru Grecia este responsabilitatea exclusiva a UE

Fondul Monetar International FMI) considera ca acordarea unui ajutor suplimentar Greciei este acum responsabilitatea exclusiva a Uniunii Europene UE) si sustine in acest caz o restructurare a datoriei grecesti detinute de Banca Centrala Europeana BCE), a declarat reprezentantul Greciei la Fond, Thanos Catsambas, intr-un interviu publicat vineri de cotidianul grec Kathimerini si citat de AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )