Libnet.ro
UNICEF

00:08

O planeta stancoasa, de 17 ori mai mare decat Terra, descoperita de astronomi

B1 B1,
O planeta stancoasa, de 17 ori mai mare decat Terra, descoperita de astronomi

O planeta stancoasa de 17 ori mai mare decat Terra a fost descoperita recent, surprizand astronomii, care se asteptau sa fie doar o mare minge cu gaz. Planeta se afla la o distanta de 560 de ani-lumina de. continuă pe B1

Godzilla, planeta uriasa ce ar putea schimba to ce stim despre originile Universului

O planeta telurica uriasa, de 17 ori mai mare decat Terra, descoperita recent de astronomi ar putea schimba perceptia oamenilor de stiinta despre originile Universului .

Astronomii au descoperit o planeta URIASA: Este Godzilla planetelor de tipul Terrei!

Astronomii au descoperit o planeta telurica uriasa, de 17 ori mai mare decat Terra, pe care au denumit-o ca pe unul dintre monstrii celebri din cinematografie, Godzilla, si care ar putea schimba perceptia.

UPDATE Ultimele cifre BRAT: Click vinde de aproape trei ori mai mult decat primele patru generaliste impreuna / Romania libera in scadere abrupta. Tolontan: BRAT a prins Romania libera ca si-a umflat tirajul ani de zile cu 60%

Liderul ziarelor romanesti, tabloidul Click!, a avut in primul trimestru al anului vanzari medii pe aparitie de aproape trei ori mai mari decat Evenimentul ZIlei, Jurnalul National, Adevarul si Romania libera la un loc, potrivit ultimelor cifre BRAT. Al doilea cel mai vandut ziar, tabloidul Libertatea a avut, la randul sau, vanzari medii mai mari decat toate cele patru generaliste plus Gazeta Sporturilor impreuna. Comparativ cu primul trimestru al anului trecut, vanzarile Romania libera, ziarul omului de afaceri Dan Adamescu, retinut joi de DNA, au suferit cea mai abrupta scadere. UPDATE Legat de vanzarile RL, Catalin Tolontan scrie, vineri, pe blogul sau: Catavencii au avut dreptate: BRAT a prins Romania Libera ca si-a umflat tirajul, ani de zile, cu 60%.

Godzilla pamantului: de 20 de ori mai grea decat planeta noastra

De doua ori cat marimea Pamantului si aproape de 20 de ori mai grea, aceasta planeta a fost reperata in jurul unei stele indepartate.

Au descoperit cea mai mare COMOARA din Ocean. Este de trei ori mai mare decat Germania

Pamantul nu inceteaza sa ne uimeasca. Desi omul si-a pus amprenta asupra Terrei, iar multe lucruri au fost distruse din cauza poluarii, exista locuri perfecte pe suprafata Pamantului, pe care oamenii de.

Profitabilitatea sistemului bancar, de zece ori mai mica decat a fost raportata

Itele contabilicesti sunt greu de descalcit, dar cand auzi ca sistemul bancar si-a ajustat profitul de anul trecut de la 498 milioane lei, la 49 milioane lei, dupa cum afirma un ziar financiar, adica de zece ori, reactia fireasca este ca asa ceva este prea de tot.

Salariul mediu in Romania, de cinci ori mai mic decat media europeana

Un angajat cu studii medii din Romania castiga intr-un an cat incaseaza in trei luni un coleg de-al sau din Spania, se arata intr-un studiu realizat de compania de resurse umane, Adecco. Analiza a fost facuta pentru piata muncii din Peninsula Iberica, cu raportare la cea din comunitatea europeana.

Lionel Messi este jucatorul cu valoarea de piata cea mai ridicata din lume, fiind de doua ori mai scump decat Cristiano Ronaldo, clasat pe locul doi

Argentinianul Lionel Messi este fotbalistul cel mai scump din lume, fiind evaluat la 216 milioane de euro, potrivit unui studiu al CIES Football Observatory. Desi cvadruplul castigator al Balonului de Aur a inregist.

10.000 de oameni asteptati la cea mai mare petrecere pe acoperis

Cea mai mare petrecere pe acoperis din Romania va avea loc pe 21 iunie, la Bucuresti, anunta organizatorii, AllTimeClubbing. Atmosfera va fi animata de DJ-i din Italia, Germania si Romania.

Inflatia din zona euro a incetinit mai mult decat anticipau analistii si pune presiune pe BCE

Inflatia din zona euro a incetinit mai mult decat anticipau analistii, de la 0,7% in aprilie la 0,5% in luna mai. Acest fapt sporeste presiune asupra Bancii Centrale Europene BCE) pentru implementarea de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )