Libnet.ro
UNICEF

10:30

Plangere penala impotriva lui Ponta depusa de PNL. Premierul e acuzat de abuz in serviciu pentru ca nu organizeaza alegeri la sefia CJ Cluj

Adevărul Adevărul,
Plangere penala impotriva lui Ponta depusa de PNL. Premierul e acuzat de abuz in serviciu pentru ca nu organizeaza alegeri la sefia CJ Cluj

Copresedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, a depus, marti, la Parchetul instantei Supreme, o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva premierului Victor Ponta, pentru ca nu organizeaza alegeri partiale la presedintia Consiliul Judetean Cluj, dupa demisia lui Horea Uioreanu. continuă pe Adevărul

PNL a depus plangere penala impotriva lui Ponta, pentru ca nu organizeaza alegeri la sefia CJ Cluj

Co-presedintele executiv al PNLCluj, Mihai Seplecan, a depus, marti, la Parchetul instantei supreme, o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva premierului Ponta, pentru ca nu organizeaza alegeri.

PNL, plangere penala impotriva lui Ponta pentru ca nu organizeaza alegeri la CJ Cluj

Co-presedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, a depus, marti, la Parchetul instantei supreme, o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva premierului Victor Ponta, pentru ca nu organizeaza alegeri partiale la presedintia Consiliul.

Blocarea alegerilor anticipate aduce o plangere penala impotriva lui Ponta

Presedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, il acuza pe seful Guvernului de abuz in serviciu. Plangerea penala a fost inregistrata la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

inca o plangere penala impotriva premierului Ponta

Functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj a ramas vacanta in 6 octombrie 2014, cand prefectul judetului, Gheorghe Ioan Vuscan, a emis ordinul prin care se constata incetarea de drept a mandatului de presedinte al Consiliului Judetean al lui Horea Uioreanu, ca urmare a demisiei acestuia. Horea Uioreanu a fost arestat preventiv in 29 mai 2014 alaturi de oamenii de afaceri Vasile Pogacean si Ioan Bene, pentru fapte de coruptie, iar in 23 iunie a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru infractiuni de luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la spalare de bani.

PNL i-a facut plangere penala lui Ponta. De ce il acuza liberalii pe premier

Liberalii i-au facut plangere penala premierului Victor Ponta. Acestia il acuza pe premier de abuz in serviciu, pentru ca nu organizeaza alegeri partiale la presedintia Consiliul Judetean Cluj, dupa demisia.

Ce plan are PNL impotriva lui Ponta

PNL primeste bucuros orice tradator PSD care vrea sa voteze motiunea de cenzura. Copresedintele PNL Alina Gorghiu e convinsa ca Mircea Geoana, alaturi de alti social-democrati, va vota impotriva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )