Libnet.ro
UNICEF

17:30

Planul de redresare a City Insurance presupune majorarea capitalului cu 30 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Planul de redresare a City Insurance presupune majorarea capitalului cu 30 milioane euro

Planul de redresare financiara a Societatii de Asigurare - Reasigurare City Insurance cuprinde majorarea capitalului social cu 30 milioane euro, printr-un imprumut subordonat al actionarilor, pana la 30 septembrie 2016, potrivit unui comunicat al Autoritatii de Supraveghere Financiara. continuă pe Ziarul Bursa

Ce prevede planul de redresare financiara a City Insurance: Majorarea capitalului cu 30 milioane euro pana la 30 septembrie

City Insurance, asigurator aflat in redresare financiara, ar trebui sa-si majoreze capitalul social cu 30 miloane euro pana la 30 septembrie si sa recupereze imprumuturi acordate unor societati afiliate City Invest), partenerilor Unity Broker) sau altor terti, in valoare de 39 milioane euro, potrivit planului de redresare financiara aprobat in sedinta de miercuri de conducerea ASF. Aceste masuri si altele prezentate joi de ASF pot conduce la redresarea financiara a societatii pana la sfarsitul acestui an, sustine autoritatea. City Insurance a incheiat anul 2015 cu o pierdere neta de 5,07 milioane lei.

ASF ii obliga pe actionarii City Insurance sa aduca 30 de milioane de euro in companie pana la 30 septembrie

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat saptamana aceasta planul de redresare financiara a companiei City Insurance, care ii obliga pe actionarii societatii sa majoreze capitalul social cu 30 de milioane de euro pana la 30 septembrie. City Insurance este obligata, de asemenea, sa recupereze imprumuturile acordate altor firme din acelasi grup.

ASF solicita City Insurance sa isi majoreze capitalul social cu 30 mil. euro

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat planul de redresare financiara a City Insurance cu scopul de a conduce la restabilirea situatiei financiare a societatii de asigurare, pana la data de 31 decembrie 2016 si include, printre.

City Insurance, Asirom, Carpatica Asig si Euroins au cumulat mai mult de trei sferturi din petitiile clientilor

Firmele City Insurance, Asirom, Carpatica Asig si Euroins, aflate deja in atentia Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru probleme cu banii, au cumulat 76,14% din totalul reclamatiilor depuse, in primul semestru al acestui an, de soferii sau de service-urile nemultumite de serviciile primite, potrivit unui comunicat publicat vineri.

Cele mai reclamate firme de asigurari: City Insurance, Asirom, Carpatica Asig si Euroins au cumulat mai mult de trei sferturi din petitiile clientilor

Firmele Asirom, City Insurance, Carpatica Asig si Euroins, aflate deja in atentia Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru probleme cu banii, au cumulat 76,14% din totalul reclamatiilor depuse, in primul semestru al acestui an, de soferii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )