Libnet.ro
UNICEF

17:00

Planurile de urbanism pentru zone din centrul Capitalei, adoptate de CGMB

România Liberă România Liberă,
Planurile de urbanism pentru zone din centrul Capitalei, adoptate de CGMB

Cele sase proiecte de hotarare care vizeaza planuri de urbanism pentru zone din centrul Capitalei au fost adoptate, marti, de Consiliului General al Municipiului Bucuresti, dupa ce la finele anului trecut fusesera respinse, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Deputatul PNL Mihai Dontu, pus sub urmarire penala, pentru ucidere din culpa

Deputatul PNL Mihai Dontu a fost pus, marti, sub urmarire penala, in dosarul in care este acuzat pentru ucidere din culpa, dupa ce, in 4 ianuarie, a accidentat mortal un barbat, pe o trecere de pietoni din Brasov.

Este necesara modernizarea Bucurestiului, astfel incat sa nu mai fie un oras agresiv

Modernizarea Bucurestiului este necesara, astfel incat sa nu mai fie un oras agresiv pentru cetatenii sai, a declarat astazi primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, dupa ce Consiliul General a adoptat cele sase proiecte de hotarare care vizeaza planuri de urbanism pentru zone din centrul Capitalei, proiecte respinse intr-o sedinta anterioara.

Un centru comercial din centrul Chisinaului a fost cuprins de flacari. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit

Un centru comercial din centrul Capitalei a fost cuprins de flacari in aceasta dimineata, probabil, din cauza unui scurtcircuit. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, informeaza ProTV.

Schimbarile legate de deducerile personale aplicabile pentru salariile din 2016 au fost publicate luni in Monitorul Oficial. Vezi tabelul acestora

In Monitorul oficial de luni 25 ianuarie 2016, s-a publicat un Ordin al Ministrului de Finante foarte important pentru toti salariatii si angajatorii. Acesta prezinta tabelul deducerilor personale aplicabile pentru salariile acordate incepand cu luna ianuarie 2016. Avem o usoara crestere a deducerii personale de la suma de 250 lei la suma de 300 lei, respectiv deducerea pentru copii in intretinere se va acorda ambilor parinti, fata de anul trecut cand deducerea se acorda unui singur parinte. Pentru persoanele cu salariile mai mici de 3000 lei, salariul net creste cu cativa leuti, iar pentru salariile mai mari de 3000 lei, nu se acorda deducerile de baza. Citeste aici Ordinul publicat luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )