Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cu plasmele furate, la amanet. Cum a fost prins hotul

Antena3 Antena3,
Cu plasmele furate, la amanet. Cum a fost prins hotul

Un barbat din Pitesti condamnat pentru talharie si eliberat dupa 4 ani pentru buna purtare a fost prins din nou la furat si cu toate astea a fost eliberat, dupa ce a fost retinut 24 de ore. Recidivistul a. continuă pe Antena3

Primar retinut, dupa ce a fost prins conducand un microbuz scolar, fara sa aiba permis auto

Un primar din Mehedinti a fost retinut, miercuri, dupa ce a fost prins de politisti in timp ce conducea un microbuz scolar, fara sa aiba permis auto, edilul spunand ca plecase pentru a face anumite.

Primar din Mehedinti retinut dupa ce a fost prins la volanul masinii pentru transportul elevilor, desi nu avea carnet de conducere

Vasilica Ologu, primarul comunei Darvari din judetul Mehedinti, a fost retinut de Politie pentru 24 de ore dupa ce a fost prins la volan desi nu avea carnet de conducere.

Roman arestat in Austria dupa ce a fost prins ca transporta 24 de imigranti intr-o camioneta

Un roman a fost arestat in Austria dupa ce a fost prins de politie ca transporta 24 de imigranti intr-o camioneta, descrisa ca o inchisoare pe roti, a anuntat marti politia austriaca, citata de.

Detinutul care a evadat sambata din Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati a fost prins. Le-a spus politistilor ca a vrut sa isi vada copilul

Dupa doua zile de cautari, barbatul in varsta de 27 de ani, care a evadat in weekend din Pentenciarul Galati a fost prins in aceasta dimineata, in zona Brates. Detinutul a motivat ca a recurs la acest gest deoarece a vrut sa isi vada copilul.

Viorel Gheorghe Radu, directorul din CNCAN care a fost prins in flagrant luand mita, a fost retinut pentru 24 de ore

Directorul Directiei Supraveghere Utilizare Radiatii Ionizante din cadrul Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), Viorel Gheorghe Radu, prins in flagrant marti in timp ce lua mita, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )