Libnet.ro
UNICEF

22:00

Platforma digitala menita sa-i ajute pe profesori si elevi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Platforma digitala menita sa-i ajute pe profesori si elevi

Educatia a pasit definitiv in secolul XXI, impinsa de la spate de situatia creata de un virus. Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat platforma Digital pe educred. ro digital. educred. ro), un spatiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc sa valorifice noile tehnologii in activitatile de invatare cu elevii. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat o platforma digitala pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat o platforma digitala pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice care sustin in aceasta perioada cursuri online cu elevii. Platforma mentionata este.

Ministerul Educatiei a lansat o platforma digitala pentru a-i ajuta pe profesori sa predea online

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat platforma Digital pe educred. ro digital. educred. ro), un spatiu creat pentru toate cadrele didactice. Acestea pot gasi tehnologii pe care le pot folosi in activitatile de invatare cu elevii. Pe platforma digital. educred. ro sunt centralizate mai multe tipuri de resurse digitale si informatii utile, in activitatile educationale desfasurate. Toate resursele colectate pe platforma sunt gratuite.

Ministerul Educatiei a lansat o platforma digitala pentru cadrele didactice

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat platforma Digital pe educred. ro digital. educred. ro), un spatiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc sa valorifice noile tehnologii in activitatile de invatare cu elevii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )