Libnet.ro
UNICEF

20:30

BP va plati Rosneft 750 milioane dolari pentru o participatie la un producator de petrol in Siberia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BP va plati Rosneft 750 milioane dolari pentru o participatie la un producator de petrol in Siberia

British Petroleum BP) va plati companiei ruse Rosneft 750 de milioane de dolari pentru o participatie de 20% la producatorul de petrol Taas-Yuriakh Neftegazodobicia din estul Siberiei, dupa ce si Royal Dutch Shell a incheiat un acord pentru extinderea relatiilor cu Gazprom, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

BP va plati Rosneft 750 milioane dolari pentru o participatie la un producator de petrol in Siberia

British Petroleum BP) va plati companiei ruse Rosneft 750 de milioane de dolari pentru o participatie de 20% la producatorul de petrol Taas-Yuriakh Neftegazodobicia din estul Siberiei, dupa ce si Royal Dutch Shell a incheiat un acord pentru extinderea relatiilor cu Gazprom, potrivit Bloomberg.

BP va plati Rosneft 750 mil. dolari pentru o participatie la un producator de petrol in Siberia

BP va plati Rosneft 750 de milioane de dolari pentru o participatie de 20% la producatorul de petrol Taas-Yuriakh Neftegazodobicia din estul Siberiei, dupa ce si Royal Dutch Shell a incheiat un acord pentru extinderea relatiilor cu Gazprom, relateaza.

SUA: Compania de telecomunicatii ATT, amendata cu 100 de milioane de dolari pentru incetinirea vitezei de internet

Comisia Federala de Comunicatii FCC) din SUA a amendat, marti, cu 100 de milioane de euro al doilea operator de telecomunicatii din tara, ATT, pentru incetinirea intentionata a vitezei de internet pentru clientii cu trafic de date nelimitat, anunta Washington Post.

Actorul Michael Douglas a fost rasplatit cu doua milioane de dolari pentru ca a promovat cultura evreiasca

Actorul american Michael Douglas, in varsta de 70 de ani, a fost distins cu Premiul Genesis, cunoscut drept Premiul Nobel Evreiesc, si a primit doua milioane de dolari pentru eforturile sale de a promova cultura evreiasca. Premiul i-a fost inmanat in cadrul unei gale desfasurate in orasul israelian Ierusalim.

Romgaz si E.ON au incheiat un contract de 11 milioane lei pentru inmagazinarea gazelor

ON Energie Romania SA a incheiat un contract in valoare de 10,99 milioane lei cu Romgaz pentru ca societatea de stat sa inmagazineze gazele naturale ale companiei in perioada 16 aprilie 2015 - 15 aprilie 2016, arata un raport transmis de Romgaz Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )