Libnet.ro
UNICEF

21:00

Playtech TV ce trebuie sa stii despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus [VIDEO]

Playtech Playtech,
Playtech TV ce trebuie sa stii despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus [VIDEO]

La Playtech de la Focus de pe Prima TV, Lucian Popescu si Vlad Andriescu au dezbatut iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Noile iPhone-uri s-au lansat in urma cu trei saptamani si au ajuns si in studioul nostru. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Telefoanele sunt acoperite cu o sticla intarita cu ioni. Display-urile au rezolutii de 1. 334750 pixeli si 1. 080 de pixeli adica full HD). Ecranele sunt incadrate in carcase din []. continuă pe Playtech

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns pe site-urile de anunturi. Cat trebuie sa scoti din buzunar

IPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au fost lansate oficial in Romania. Totusi, telefoanele pot fi gasite deja in ofertele unor magazine online, dar si pe site-urile de anunturi, precum OLX, Tocmai sau Okazii. Pe site-ul OLX. ro sunt peste 250 de anunturi. Preturile pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus variaza intre 2. 850 lei si 5. 000 lei, in functie de model si de capacitatea de stocare. Cel mai ieftin iPhone din lista costa 2850 lei si este un iPhone [].

Apple explica scandalul bendgate: iPhone 6 Plus nu e de vina

Pentru ca nu se mai puteau ascunde dupa deget, oficialii Apple au decis sa lanseze un comunicat oficial despre scandalulbendgate. Daca nu ati urmarit stirile din ultimele zile, merita sa stiti ca au inceput sa apara online foarte multe dovezi cum ca noile smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt mai flexibile decat s-ar astepta cineva. Cu alte cuvinte, se indoaie destul de mult si, nefiind realizate din plastic, uita sa mai revina la forma initiala. Pentru ca au [].

Expertii in fotografie de la DxOMark au decis: iPhone 6 si iPhone 6 Plus au cea mai buna camera

Luand in calcul toate componentele care formeaza o camera performanta, cei de la DxOMark au pus pe prima pozitie noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus. La prima vedere este foarte complicat sa stabilesti cat de buna este abilitatea de captura a unei camere foto digitale. Cei de la DxOMark au insa un istoric foarte bun la acest capitol, reusind intr-un mod cat se poate de obiectiv, sa puna in balanta elemente precum senzorul de captura, sticla de protectie, lentilele [].

REACTIA Apple la telefoanele indoite. Ce trebuie sa faca posesorii de iPhone 6 Plus

Apple va inlocui smartphone-urile care s-au indoit in mod accidental in perioada de garantie, scrie Business Insider, in contextul in care tot mai multi posesori de iPhone 6 Plus reclama ca noul telefon de la.

Viralul BendGate cu iPhone 6 Plus indoit ar putea fi cel mai mare fals de pe Internet

Bendgate a devenit cosmarul Apple, dar videoclipul in care un iPhone 6 Plus se indoaie usor poate fi un fals. Viralul are circa 33 de milioane de afisari, dar si cateva ciudatenii care nu se potrivesc cu realitatea si declaratiile Apple. iPhone 6 Plus se indoaie a fost subiectul acestei saptamani. Totul a pornit dupa cateva mesaje publicate pe Twitter si videoclipul incarcat pe YouTube de Unbox Therapy. Are aproape 33 de milioane de vizualizari in prezent. Cu siguranta a [].

iPhone 6 Plus, ironizat pe internet

Faptul ca iPhone 6 Plus s-ar indoi cu usurinta a fost taxat de concurenta, dar si de utilizatori pe internet, care au facut misto de Apple. Dupa ce ieri LG a ras de Apple, astazi a venit randul Samsung. iPhone 6 Plusa fost abia lansat pe piata si a ajuns la cativa utilizatori. Din pacate pentru ei, au descoperit ca telefonul se poate indoi usor in buzunar. Un utilizator a testat daca telefonul sau se poate indoi cu degetele. El [].

LG ironizeaza iPhone 6 Plus pentru ca se indoaie

IPhone 6 Plus are mari probleme de rezistenta. Utilizatorii au aratat ca telefonul se poate indoi cu doua degete sau cand sta in buzunar. Evident, LG nu a stat degeaba si a ironizat aceasta problema a companiei. iPhone 6 Plus a fost abia lansat pe piata si a ajuns la cativa utilizatori. Din pacate pentru ei, au descoperit ca telefonul se poate indoi usor in buzunar. Un utilizator a testat daca telefonul sau se poate indoi cu degetele. El a [].

iPhone 6 Plus se indoaie si ramane indoit (video)

Pe internet au aparut imagini ale utilizatorilor de iPhone 6 Plus care au raportat faptul ca telefonul se indoaie tinut in buzunarul din fata al pantalonilor. Ulterior a aparut si un test de indoire care arata acest lucru. Materialele de calitate slaba au dus la pierderea imaginii de produs robust si premium a Apple iPhone, acest dispozitiv fiind acum in linie cele de la Samsung si HTC, doar ca nejustificat de scump.

iPhone 6 Plus se indoaie in buzunar (video)

Pe internet au aparut imagini ale utilizatorilor de iPhone 6 Plus care au raportat faptul ca telefonul se indoaie tinut in buzunarul din fata al pantalonilor. Ulterior a aparut si un test de indoire care arata acest lucru. Materialele de calitate slaba au dus la pierderea imaginii de produs robust si premium a Apple iPhone, acest dispozitiv fiind acum in linie cele de la Samsung si HTC, doar ca nejustificat de scump.

Utilizatori de iPhone 6 Plus, nemultumiti ca telefonul se indoaie cand este tinut in buzunar (VIDEO)

Proprietarii de iPhone 6 Plus sunt revoltati din cauza faptului ca telefonul se indoaie foarte usor, schimbandu-si forma chiar si atunci cand este tinut in buzunar. De la lansarea smartphone-ului, care a avut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )