Libnet.ro
UNICEF

00:08

Plimbari gratuite cu vaporasul, maine, in Parcul Herastrau din Capitala

Adevărul Adevărul,
Plimbari gratuite cu vaporasul, maine, in Parcul Herastrau din Capitala

De Ziua Marinei, bucurestenii care vor sa se plimbe cu vaporasele pe Lacul Herastrau o pot face gratuit, dupa cum au anuntat reprezentantii Primariei Muncipiului Bucuresti PMB). continuă pe Adevărul

VIDEO Phenianul in miscare: Imagini cu viata din capitala Coreei de Nord

Pentru o mare parte din lumea exterioara, Coreea de Nord este un mister, avand in vedere ca exista prea putine informatii referitoare la vietile de zi cu zi ale cetatenilor sai. Producatorii video JT Singh si Rob Withworth au primit aprobarea de a filma in capitala Coreei de Nord, cu conditia ca acestia sa evite santierele, locatiile neamenajate si personalul militar. Desi occidentali sunt obisnuiti cu imagini sumbre din tara comunista, Singh si Withworth au reusit sa prezinte cotidianul din capitala Coreei de Nord intr-o lumina mai optimista, relateaza Time.

CineGrand deschide la finalul lunii august primul cinema din Capitala, in complexul comercial Auchan Titan

Indienii de la CineGrand, proprietarii cinematografului cu acelasi nume din mall-ul Uvertura Botosani, vor deschide la finalul lunii august inceputul lunii septembrie primul cinematograf din Capitala, in complexul comercial Auchan Titan.

Concert cu muzica clasica si pop-simfonica, in Parcul Titan din Capitala

Primaria Sectorului 3 organizeaza sambata, 16 august, concertul Ave Maria Symphonic Pops, cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 20. 30 in Parcul Titan.

Un batran s-a aruncat in fata trenului, in Gara de Nord din Capitala

Un barbat de aproximativ 70 de ani s-a aruncat, joi, in fata unui tren din Gara de Nord, in Capitala, si a murit, informeaza Mediafax, citand oficiali din Politie.

Peli, JLL: Toate fostele fabrici din Capitala vor deveni proiecte imobiliare

Intentia in cazul fostelor fabrici din Bucuresti este ca toate sa fie reconvertite in proiecte imobiliare, ne-a declarat Attila Peli, seful departamentului de terenuri din cadrul companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle.

Libia: Seful Politiei din capitala Tripoli a fost asasinat

Colonelul Mohamed al-Suisi, seful politiei din Tripoli, Libia, a fost asasinat, marti, de persoane inarmate si cu fetele acoperite, relateaza AFP. Colonelul al-Suisi a fost asasinat de un grup de indivizi neidenti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )