Libnet.ro
UNICEF

08:00

PMP: Ponta ar trebui sa demisioneze. Nu este prima oara cand premierul se ascunde de justitie

B1 B1,
PMP: Ponta ar trebui sa demisioneze. Nu este prima oara cand premierul se ascunde de justitie

Partidul Miscarea Populara sustine ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze si il acuza pe acesta ca a plecat in Turcia pentru a se ascunde de justitie, avand in vedere ca in aceeasi zi trebuia. continuă pe B1

Gorghiu: Ponta ar trebui sa demisioneze pentru esecul concesionarii Comarnic - Brasov

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca esecul concesionarii autostrazii Comarnic - Brasov este o dovada a politicii falimentare practicate de Guvernul Ponta, iar premierul ar trebui sa demisioneze.

PMP: De ce Ponta a pecat in Turcia exact cand trebuia sa mearga la DNA?

Partidul Miscarea Populara manifesta intelegere si compasiune pentru problemele medicale ale oricarui cetatean roman, in particular pentru cetateanul Victor Ponta, dar nu este clar de ce a plecat in Turcia exact cand trebuia sa se prezinte la DNA si de.

La 30 de ani, o romanca este prima femeie comandant de baza la Wizz Air

Wizz Air a numit-o pe Andreea Litescu 30 ani) prima femeie comandant de baza Base Captain), in Bucuresti Otopeni. Totodata, este pentru prima data cand o femeie pilot ocupa aceasta functie in Romania.

Cine este prima femeie comandant de baza din Romania

Andreea Litescu a fost numita de catre compania Wizz Air, comandant de baza la Otopeni in reteaua de transport proprie, devenind astfel prima femeie din tara care ocupa aceasta functie, a anuntat joi compania aeriana low-cost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )