Libnet.ro
UNICEF

13:30

PMP vrea sa sesizeze ANI pentru un ceas de lux al lui Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PMP vrea sa sesizeze ANI pentru un ceas de lux al lui Victor Ponta

Vicepresedintele PMP Claudiu Palaz sustine ca va sesiza Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru a cere cercetarea premierului Victor Ponta, pe motiv ca acesta ar avea un ceas de lux, de peste 50. 000 de euro, pe care nu l-ar fi trecut in declaratia de avere. continuă pe Ziarul Bursa

PMP vrea sa sesizeze ANI pentru ca Ponta nu a trecut in declaratia de avere un ceas de lux

Vicepresedintele PMP Claudiu Palaz sustine ca va sesiza Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru a cere cercetarea premierului Victor Ponta, pe motiv ca acesta ar avea un ceas de lux, de peste 50. 000 de euro, pe care nu l-ar fi trecut in declaratia de avere, transmite corespondentul Mediafax.

FOTO. PMP va sesiza ANI pentru ca Ponta nu a trecut in declaratia de avere un ceas de lux

Claudiu Palaz, vicepresedintele Partidului Miscarea Populara, sustine ca formatiunea pe care o reprezinta va sesiza Agentia Nationala de Integritate pentru a cere cercetarea premierului Ponta deoarece acesta ar avea un ceas de lux, de peste 50. 000 de euro, pe care nu l-ar fi trecut in declaratia de avere.

PMP va sesiza ANI cu privire la un ceas de lux al premierului care nu apare in declaratiile sale de avere. Mirel Curea: Ceasul este un stift. Nu este din aur alb sau platina, ci din otel. Modelul poate fi cumparat cu pana in 3.000 de euro

PMP a anuntat ca va sesiza Agentia Nationala de Integritate cu privire la un ceas de lux al premierului care nu apare in declaratiile sale de avere. PMP se intreaba ironic daca acel ceas ar fi achizitionat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )