Libnet.ro
UNICEF

23:31

PNL cere demisia lui Victor Ponta pentru sabotarea proiectului autostrazii Sibiu-Pitesti

Hotnews Hotnews,
 PNL cere demisia lui Victor Ponta pentru sabotarea proiectului autostrazii Sibiu-Pitesti

Partidul National Liberal ii solicita premierului Ponta sa isi asume responsabilitatea pentru neinceperea lucrarilor la autostrada Sibiu-Pitesti si sabotarea, astfel, a economiei nationale si sa isi prezinte demisia. Premierul incearca in mod ipocrit sa paseze responsabilitatea intarzierii inceperii acestui important proiect de autostrada catre cei care au contestat licitatia la studiul de fezabilitate si Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC), o institutie independenta, acuza liberalii, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, Victor Ponta si Traian Basescu: ce mesaje au transmis de Paste

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video pentru cei care sarbatoresc Pastele, in timp ce Victor Ponta a ales un post scris pentru urarile de Paste adresate romanilor.

Victor Ponta, despre invazia anuntata de unguri in Romania dupa reducerea TVA: Sunt bineveniti

Premierul Victor Ponta a comentat informatia potrivit careia vecinii ungari vor fi atrasi la cumparaturi in Romania, dat fiind faptul ca Guvernul a scazut TVA-ul la produsele alimentare. Detalii AICI)Ponta.

Victor Ponta, despre loteria bonurilor fiscale: Se pare totusi ca a fost o idee buna! Trebuie continuat!

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina personala de Facebook despre loteria bonurilor fiscale, imediat dupa ce au aparut si primii castigatori. Se pare totusi ca a fost o idee buna! Trebuie.

Subiectele Zilei: Cum au petrecut de Pasti presedintele Klaus Iohannis, primul-ministru Victor Ponta si falsul val de indignare; Cea mai scurta sedinta de plen. Cum s-a desfasurat ultima intalnire a deputatilor. Zgonea: Suspend sedinta, adica nici n-am d

Recuperarea prejudiciilor produse de coruptie: De ce noua Agentie pentru Administrarea Bunurilor Sechestrate va avea acelasi randament ca ANAF. Blestemul Huniazilor: mortile invaluite in mister care au macinat puternica familie a Transilvaniei medievale. Ioan de Hunedoara a murit de ciuma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )