Libnet.ro
UNICEF

09:00

PNL a depus o sesizare la Curtea Constitutionala privind Legea pentru aprobarea OUG 86/2014, pentru articolul prin care se desfiinteaza Inspectia Muncii si Agentiei Nationale pentru Plati

Hotnews Hotnews,
 PNL a depus o sesizare la Curtea Constitutionala privind Legea pentru aprobarea OUG 86/2014, pentru articolul prin care se desfiinteaza Inspectia Muncii si Agentiei Nationale pentru Plati

Grupul Parlamentar al PNL din Camera Deputatilor a depus joi o sesizare la Curtea Constitutionala cu privire la unele prevederi ale Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 86/2014 privind stabilirea unor masuri de reorganizare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative, adoptata de Senat, in calitate de camera decizionala, in sedinta din data de 26 mai 2015. continuă pe Hotnews

PNL sesizeaza CCR de neconstitutionalitatea OUG de desfiintare a Inspectiei Muncii

Grupul Parlamentar al PNL din Camera Deputatilor a depus astazi, 28 mai 2015, o sesizare la Curtea Constitutionala, privind OUG prin care Guvernul desfiinteaza Inspectia Muncii si Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala, iar in locul acestora va fi formata, prin comasare, o structura unica, denumita Agentia Nationala pentru Inspectia Muncii si Securitate Sociala, in subordinea Ministerului Muncii.

PNL ataca Guvernul la CCR privind desfiintarea Inspectiei Muncii

Grupul Parlamentar al PNL din Camera Deputatilor a depus joi o Sesizarea la Curtea Constitutionala. Liberalii fac referire la unele prevederi ale Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Rovana Plumb: Am facut o adresa catre Curtea Constitutionala prin care vrem sa stim daca alocatia copiilor este drept universal sau diferentiat

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat joi ca va solicita Curtii Constitutionale lamuriri cu privire la faptul daca alocatia de stat pentru copii este un drept universal egal sau aceasta poata fi acordata.

Plumb: Intrebam Curtea Constitutionala daca alocatia copiilor este drept universal sau diferentiat

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat ca va transmite o adresa prin care solicita Curtii Constitutionale lamuriri cu privire la faptul daca alocatia de stat pentru copii este un drept universal egal sau aceasta poata fi acordata diferentiat, in.

Ministrul Muncii intreaba Curtea Constitutionala daca alocatia copiilor e drept universal sau se da diferentiat

Ministrul Muncii spune ca va transmite o adresa prin care solicita Curtii Constitutionale lamuriri cu privire la alocatia pentru copiii. Rovana Plumb vrea sa stie daca alocatia de stat pentru copii este un.

TENDENCE 2015 va prezenta noutatile privind accesoriile pentru casa si lifestyle

Anul acesta, TENDENCE, cel mai important eveniment din domeniul bunurilor de larg consum pentru casa din a doua jumatate a anului, se va desfasura la Frankfurt in perioada 29 august 1 septembrie, anuntand o gama unica de produse autentice si exclusive avand incorporate mult design, inovatie si ecologie. Importanta deosebita a targului este data si de faptul ca aici se traseaza cele mai importante tendinte care vor afecta decorurile, designul si lifestylul in sezonul toamna-primavara. Pentru al treilea an consecutiv in paralel se va desfasura Ecostyle, targul produselor de lifestyle cu orientare ecologica. La editia din acest an focalizarea va fi pe designul social, prin aceasta confirmandu-se ultimele tendinte in domeniul produselor certificate drept sustenabile prin reuniunea standardelor ecologice, de design si functionalitate. La targ se vor regasi numeroase decoratiuni si accesorii pentru casa sau de fashion din Africa sau Asia care provin din surse etice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )