Libnet.ro
UNICEF

18:00

PNL pierde pe mana traseistilor: cine sunt cei sase liberali care ar fi putut inclina balanta in cazul Sova

Adevărul Adevărul,
PNL pierde pe mana traseistilor: cine sunt cei sase liberali care ar fi putut inclina balanta in cazul Sova

In ciuda faptului ca PNL si-a convocat toti parlamentarii la votul privind cererea DNA in cazurile senatorilor Dan Sova si Darius Valcov, mai multi liberali au lipsit sau, cu toate ca erau prezenti in sala, nu s-au deranjat sa voteze. in total, opt liberali au lipsit la numaratoare, in conditiile in care ar fi fost nevoie de sase voturi in plus pentru ca solicitarea DNA sa fie aprobata fara marja de eroare care l-a salvat pe Sova. continuă pe Adevărul

Politic Show: Varujan Vosganian: Eu in mod public nu mi-am dat demisia din PNL, inca sunt membru in grupul parlamentar; Mihai Turcanu, noul europarlamentar liberal; Cine sunt cei 67 de senatori care l-au scapat pe Sova de Justitie?

Comisia Europeana reactioneaza dupa votul din Senat in cazul luii Sova: Asteptam o implementare substantiala a recomandarilor MCV. Frica lui Ponta de Justitie: Sova e singura veriga slaba?Salvat la limita prin intelegeri cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si chiar cu senatori.

Cine sunt castigatorii a patru noi posturi de conducere in ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat miercuri ca a finalizat procesul de recrutare pentru cinci noi posturi de conducere scoase la concurs cu participare atat interna, cat si externa. Pentru ocuparea pozitiilor vacante s-au inscris in total 68 de persoane. Astfel, Florin Golovatic, Claudiu Emanuil Stanescu, Elena Luminita Zorlescu si Bogdan Gabriel Frincu au fost desemnati ca directori sau sefi de servicii in cadrul autoritatii. Pentru una dintre pozitii nu au existat candidaturi eligibile si procedura de recrutare se va relua. Vezi in articol cine sunt acestia si ce departamente vor conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )