Libnet.ro
UNICEF

20:30

PNL da primarul Ploiestiului, PSD castiga la mustata Consiliul Judetean

Hotnews Hotnews,
 PNL da primarul Ploiestiului, PSD castiga la mustata Consiliul Judetean

Adrian Florin Dobre PNL) a castigat alegerile pentru Primaria Ploiesti cu 32,77%, potrivit rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral. El a fost urmat de Cristian-Mihai Ganea PSD) cu 26,33% si Gratiela Leocadia Gavrilescu ALDE) cu 11,16%. continuă pe Hotnews

Rezultate alegeri locale 2016. Surpriza uriasa, in Timis. Pentru prima data dupa Revolutie, PSD castiga alegerile pentru Consiliul Judetean Timis

Alegeri locale 2016. Una din cele mai mari surprize a alegerilor locale din acest an este castigarea alegerilor de la Consiliul Judetean Timis de catre PSD, pentru prima data in istoria postdecembrista. Potrivit numaratorii paralele realizate de social-democrati in 90 la suta din sectii, PSD a obtinut la judet un scor de 36,52 %, iar PNL 31,96 %. PSD a avut in ultimii patru ani sefia CJ Timis, dar dupa alegerile castigate de USL.

Alegeri locale 2016. Primele rezultate partiale: PSD a obtinut 50,7% la Consiliul Judetean

La orele 10:00 si 12:00, Biroul Electoral Judetean a facut publice primele rezultate partiale de la alegerile locale de duminica. BEJ practic a confirmat ceea ce indicau sondajele inainte sa inceapa campania electorala: PSD a castigat detasat in Bistrita-Nasaud. PSD a obtinut 50,7% la Consiliu Judetean, in timp ce PNL doar 24,4%.

Rezultate alegeri locale 2016 Vrancea. Marian Oprisan anunta ca PSD are majoritate in Consiliul Judetean

Potrivit liderului PSD Vrancea, la alegerile locale 2016 pentru Consiliul Judetean Vrancea , partidul pe care il conduce a obtinut 50,5% din voturi.

Rezultate alegeri locale 2016 Oradea. Partiale oficiale: PNL a castigat Primaria Oradea si Consiliul Judetean

Rezultatele finale arata ca primarul Ilie Bolojan a castigat cel de al treilea mandat la conducerea Primariei Oradea, cu un scor de 70. Pe locul doi s-a clasat Istvan Huszar candidatul UDMR cu 13. 06%, in timp ce locul trei este ocupat de Adelina Coste, candidata PSD, cu 9.

Rezultate alegeri locale 2016: PSD obtine 20 dintre cele 33 de mandate din Consiliul Judetean Buzau

PSD a obtinut cele mai multe mandate in Consiliul Judetean Buzau, castigand 53,33 % din sufragii. PNL Buzau s-a clasat pe locul al doilea, cu 23,16 %, formatiunea lui Mircea Geoana, PSRO 5,48 % iar ALDE a strans un procent de 5,27%. Celelalte partide PRU, PM, BUN, PRM,UNPR, PER dar si Mircea Ion candidatul independent pe lista de consilieri judeteni nu au obtinut depasit pragul de 5 procente, necesar pentru a aspira la o astfel de functie.

Gheorghe Flutur va reveni la conducerea CJ Suceava: PNL a obtinut peste 50% din voturile pentru Consiliul Judetean

PNL a obtinut peste 50% dintre voturile exprimate pentru Consiliul Judetean Suceava, astfel ca Gheorghe Flutur va reveni la conducerea CJ, informeaza monitorulsv. ro. Conform numaratorii paralele a PNL,.

ALEGERI LOCALE 2016. BEJ: Catalin Flutur (PNL) a castigat Primaria Botosani. PSD castiga sefia CJ

Liberalul Catalin Flutur a castigat alegerile pentru functia de primar al municipiului Botosani, arata rezultatele facute publice de Biroul Electoral de Circumscriptie al municipiului Botosani. Astfel, el l-a invins pe candidatul PSD, primarul in exercitiu, Ovidiu Portariuc, cu 45,78% din totalul celor 38. 546 de voturi.

Dambovita: PSD a obtinut circa 60% dintre voturile pentru consiliul judetean - rezultate partiale BEJ

PSD a obtinut cele mai multe voturi in Dambovita, la alegerile locale de duminica, fiind urmat de PNL, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de Biroul Electoral Judetean BEJ), citate de Agerpres.

Social-democratii vor avea cele mai multe locuri in CJ Salaj si au castigat si Zalaul - cifre PSD

Social-democratii au obtinut in Salaj peste 36. 000 de voturi pentru Consiliul Judetean, echivalentul a 13 consilieri judeteni, conform numaratorii paralele a PSD, PNL obtinand 10 mandate si UDMR opt, transmite Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga Primaria Bistrita si majoritatea in Consiliul Local

PSD a reusit sa obtina Primaria Bistrita, edilul Ovidiu Cretu castigand un al treilea mandat, precum si majoritatea in Consiliul Local, conform Biroului Electoral Municipal BEM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )