Libnet.ro
UNICEF

20:30

PNL vrea sa atace la CCR decizia in cazul lui Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
PNL vrea sa atace la CCR decizia in cazul lui Victor Ponta

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca liberalii cauta temeiuri solide pentru a putea ataca, la Curtea Constitutionala, decizia in cazul lui Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica, despre cazul lui Victor Ponta: Premierul si-a sustinut punctul de vedere, fara sa faca recomandari referitoare la modalitatea de vot (VIDEO)

Reprezentantii PNL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au comentat avizul negativ al Comisiei Juridice in cazul lui Victor Ponta. Astfel, Comisia Juridica va face un raport prin care nu se va cere inceperea.

Ludovic Orban, inaintea votului asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta: Decizia care se va lua va afecta perceptia cetateanului asupra Parlamentului si imaginea Romaniei (VIDEO)

Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat marti, inaintea votului privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta, ca rezultatul.

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Comisia Juridica dezbate, luni, cazul lui Victor Ponta. Un membru al comisiei anuntat deja votul sau

Membrii Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor se intrunesc, luni, la ora 11. 00, pentru a stabili calendarul raportului in cazul lui Victor Ponta.

Mihai Razvan Ungureanu, despre cazul lui Victor Ponta: Reactia externa va veni. Ambasadele au trimis catre centrale rapoartele mult mai obiective decat scrisorile redactate din disperare (VIDEO)

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician e la B1 TV despre motiunea de cenzura pe care PNL a depus-o. Ungureanu a plecat din guvern dupa o motiune de.

Proteste la Cluj dupa ce Camera Deputatilor a respins inceperea procedurii de urmarire penala in cazul lui Victor Ponta

Refuzul premierului Victor Ponta de a demisiona de la conducerea Guvernului a produs un val de proteste la Cluj. Mai multi oameni au protestat impotriva primului-ministru, cerandu-i demisia, informeaza B1 TV. Pentru.

Ion Cristoiu: Prin votul in cazul lui Victor Ponta, Parlamentul a fost chemat sa voteze trecerea Puterilor sale in mainile Binomului SRI-DNA

Marti, 9 iunie 2015, in plenul Camerei Deputatilor a avut loc votul pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta de catre DNA. Deputatii nu au fost de acord cu acest lucru.

Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care solicita demisia premierului Victor Ponta. Mesajul vine dupa ce deputatii au respins solicitarea de incuviintare a urmaririi penale a.

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European, la cererea dreptei europene

Presedintele Grupului PPE, Manfred Weber, a cerut luni ca situatia premierului Victor Ponta, fata de care s-a cerut inceperea urmaririi penale, sa fie discutata in Parlamentul European, potrivit unui comunicat al conservatorilor europeni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )