Libnet.ro
UNICEF

09:00

Politia Capitalei: Patronul Alistar Security a fost retinut alaturi de alte sapte persoane intr-un dosar de evaziune

Hotnews Hotnews,
 Politia Capitalei: Patronul Alistar Security a fost retinut alaturi de alte sapte persoane intr-un dosar de evaziune

Patronul Alistar Security, Dan Alistar, a fost retinut marti seara alaturi de alte sapte persoane intr-un dosar de evaziune si spalare de bani cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Politiei Capitalei. continuă pe Hotnews

Patronul Alistar Security, ARESTAT pentru evaziune de 3 mil. euro

Patronul Alistar Security, Dan Alistar, a fost retinut, alaturi de alte sapte persoane, in dosarul de evaziune si spalare de bani, cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro, procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti urmand sa ceara.

Patronul Alistar Security si alte sapte persoane, retinuti in dosarul de evaziune de 3 milioane de euro: Acestia vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva

Patronul Alistar Security, Dan Alistar, a fost retinut, alaturi de alte sapte persoane, in dosarul de evaziune si spalare de bani. Cei opt urmeaza sa fie prezentati, miercuri, instantei Tribunalului Bucuresti.

Patronul firmei de faza Alistar Security, vizat intr-un dosar de evaziune de 3 mil. euro

Patronul firmei de paza Alistar Security si alte 57 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri cu mandat de aducere, dupa ce politistii bucuresteni au descins la 75 de adrese din Bucuresti si din opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare.

Barbatul care a torturat un consatean la Cioroboreni a fost retinut: Bine ca n-a murit, fraierul!

Barbatul care a torturat in stil mafiot un consatean din Cioroboreni Mehedinti) a fost retinut pe baza de ordonanta pentru tentativa de omor.

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA (VIDEO)

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut, miercuri, de DNA si urmeaza sa fie dus, joi, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Acesta a fost audiat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2362 seconds )