Libnet.ro
UNICEF

12:30

Politia de Cleveland cauta un barbat care a postat pe Facebook o inregstrare in care se vede cum ucide un batran de 74 de ani

Hotnews Hotnews,
 Politia de Cleveland cauta un barbat care a postat pe Facebook o inregstrare in care se vede cum ucide un batran de 74 de ani

Politia din Cleveland a indemnat un barbat, pe care-l acuza ca a postat pe Facebook o inregistrare video in care a ucis un barbat in varsta, duminica, sa se predea autoritatilor, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

CRIMA de pe Facebook: Politia cauta un barbat care a postat o inregistrare cu UCIDEREA unui batran de 74 ani! (VIDEO)

Politia din Cleveland a indemnat un barbat sa se predea, duminica, dupa ce acesta a postat pe Facebook o inregistrare video in care ucide un barbat in varsta, relateaza Reuters citat.

CRIMA de pe Facebook: Politia cauta un barbat care a postat o inregistrare cu UCIDEREA unui batran de 74 ani! (FOTO, VIDEO)

Politia din Cleveland a indemnat un barbat sa se predea, duminica, dupa ce acesta a postat pe Facebook o inregistrare video in care ucide un barbat in varsta, relateaza.

Marturia singurului barbat care a intrat in Mormantul Sfant! Cum se aprinde lumina in noaptea de inviere

Marturia singurului barbat care a intrat in Mormantul Sfant. Trebuia sa vad, ca un alt Toma necredinciosul, cu ochii mei ceea ce se intampla in interiorul.

Barbat cautat de politie dupa ce a postat pe Facebook inregistrarea unei crime pe care a comis-o VIDEO

Politia din Cleveland a indemnat un barbat, pe care-l acuza ca a postat pe Facebook o inregistrare video in care a ucis un barbat in varsta, duminica, sa se predea autoritatilor, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )