Libnet.ro
UNICEF

00:08

Politia a descins acasa la Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Politia a descins acasa la Victor Ponta

Politia a descins, marti, acasa la Victor Ponta, conform unor surse citate de Antena 3. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Politia a verificat daca Victor Ponta locuieste la adresa de domiciliu

O echipa de politisti de supraveghere judiciara de la Sectia 6 de Politie din cadrul Politiei Capitalei s-a deplasat, marti seara, la domiciliul lui Victor Ponta unde a verificat daca acesta locuieste la adresa de domiciliu, ulterior fiindu-i prezentate obligatiile pe care le are in cadrul procedurii de control judiciar impuse, marti de procurorii DNA Ploiesti, au aratat surse judiciare pentru News. ro.

Consiliul Baroului Bucuresti discuta, marti, cererea Monicai Macovei privind excluderea lui Victor Ponta din avocatura

Solicitarea europarlamentarului Monica Macovei privind excluderea fostului premier Victor Ponta din Baroul Bucuresti este analizata, marti, de conducerea institutiei.

Baroul Bucuresti discuta marti cererea de excludere din randul avocatilor a fostului premier Victor Ponta care a ramas fara titlul de doctor in Drept

Baroul Bucuresti discuta marti cererea Monicai Macovei de excludere din randul avocatilor a fostului premier Victor Ponta pe motiv ca i-a fost retras titlul de doctor in Drept in baza caruia a fost primit in avocatura fara examen.

Liviu Dragnea ii ia apararea lui Victor Ponta: Nu l-a pus el pe liste pe Sebi Ghita, Victor nu a fost deloc bucuros cand l-a vazut pe lista (VIDEO)

La iesirea de la inalta Curte unde a avut termen in dosarul sau de coruptie, Liviu Dragnea a vorbit si despre acuzatiile pe care procurorii DNA i le-au adus marti lui Victor Ponta. Am aflat.

Victor Ponta, citat ca SUSPECT la sediul DNA Ploiesti, intr-un nou dosar. Investigatia ar viza finantarea PSD. Declaratiile halucinante ale lui Ghita

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un nou dosar penal. Surse judiciare spun ca ar fi vorba de modul in care Ponta si Ghita ar fi fost implicati in vanzarea locurilor pentru candidaturile la alegerile din 2012.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti: Numele fostului premier ar aparea intr-un nou dosar penal (FOTO, VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a ajuns marti dimineata la sediul DNA Ploiesti. La sosirea la sediul institutiei, ponta a refuzat sa dea declaratii jurnalistilor. Potrivit unor surse, citate de B1 TV, fostul sef.

Nu am voie sa vorbesc - asa ca am postat o fotografie. Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile, de catre procurorii DNA Ploiesti, in dosarul in care a fost audiat marti. Potrivit unui comunicat al DNA,.

VIDEO Deputatul Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti in dosarul lui Victor Ponta: Nu-l cunosc pe domnul Tony Blair, nu am platit pentru vizita sa in Romania/ Multi dintre procurorii Romaniei fac parte dintr-o retea platita de ONG-uri

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat marti dupa-amiaza la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiat in dosarul in care fostul premier Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Potrivit unor surse judiciare, Ghita a fost citat pentru a fi audiat in calitate de suspect, scrie Agerpres. UPDATE Sebastian Ghita, pus sub control judiciar; este acuzat de spalare de bani.

Victor Ponta, sub control judiciar pentru 220.000 de euro. Banii lui Ghita ar fi cumparat o intalnire cu Tony Blair

Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar marti de procurorii DNA Ploiesti pentru ca ar fi luat 220. 000 de euro de la Sebastian Ghita pentru a-l confirma pe acesta pe lista de deputati a PSD in 2012.

Codul de Etica al PSD l-ar putea impiedica pe Victor Ponta sa candideze la parlamentare

Codul de Etica si Conduita al PSD arata ca membrii de partid pusi sub control judiciar pentru orice tip de infractiune nu vor primi sprijinul partidului pentru ocuparea de functii alese sau numite, scrie BN24. ro. Or, fostul premier Victor Ponta a fost pus marti sub control judiciar de DNA in dosarul aducerii in Romania pentru o conferinta a lui Tony Blair.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )