Libnet.ro
UNICEF

08:30

Politia turca a arestat 24 de persoane in cazul accidentului minier din Turcia

Antena3 Antena3,
Politia turca a arestat 24 de persoane in cazul accidentului minier din Turcia

Politia turca a arestat, duminica, 24 de persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri, potrivit presei locale, relateaza. continuă pe Antena3

Turcia: 18 persoane arestate in cazul accidentului minier

Politia turca a arestat, duminica, 18 persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri, potrivit presei locale, relateaza AFP.

Accidentul minier din Turcia: Politia a arestat 24 de persoane

Politia turca a arestat, duminica, 24 de persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri.

Dezastrul minier din Turcia: 24 persoane au fost arestate

UPDATE:20:09: Politia turca a arestat, duminica, 24 de persoane, inclusiv liderii suspectati de neglijenta ai companiei miniere din Soma, in vestul Turciei, unde au murit 301 mineri,.

Turcia: Bilantul accidentului minier din Soma a ajuns la 299 morti

Bilantul accidentului minier din Soma, Turcia, a ajuns la 299 morti, in timp ce trei mineri sunt in continuare dati disparuti pe fundul putului afectat de explozie, a anuntat sambata ministrul Energiei, Taner.

Ciocniri violente la Istanbul intre politie si manifestanti in urma accidentului minier soldat cu moartea a peste 250 de persoane

O manifestatie organizata la Istanbul in semn de protest fata de accidentul dintr-o mina din vestul Turciei soldat cu moartea a 274 de persoane a fost marcata de infruntari cu politia, potrivit BBC.

Turcia: Bilantul accidentului minier se ridica la 282 de morti. Sindicatele fac apel la greva nationala de o zi

Patru sindicate importante din Turcia le-au cerut joi muncitorilor sa intre in greva nationala de o zi, in semn de protest fata de lipsa standardelor de siguranta care a permis producerea celui mai grav dezastru industrial din istoria tarii, accidentul minier de marti care a provocat moartea a 282 de persoane, potrivit celui mai recent bilant, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )