Libnet.ro
UNICEF

12:30

Politia ungara anunta ca a retinut trei bulgari si un afgan in cazul camionului cu 71 de cadavre

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Politia ungara anunta ca a retinut trei bulgari si un afgan in cazul camionului cu 71 de cadavre

Politia ungara a retinut trei cetateni bulgari si un cetatean afgan in legatura cu decesele a 71 de imigranti, descoperiti joi intr-un camion abandonat pe autostrada A4 din Austria, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al directiei nationale de. continuă pe Wall-Street Ro

Ungaria a arestat trei suspecti in cazul imigrantilor gasiti morti in Austria

Politia ungara a retinut trei persoane suspectate ca ar fi implicate in tragedia produsa joi, unde 59 de barbati, opt femei si patru copii, au fost gasiti morti intr-un camion abandonat in Austria.

MAE: Patru romani suspectati de trafic de persoane, retinuti de politia ungara in regiunea Csongrad

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, sambata, ca patru cetateni romani au fost retinuti de politia ungara in regiunea Csongrad, suspectati de trafic de persoane, acestia urmand sa apara in fata unui judecator care va decide cu privire la situatia lor juridica.

Au fost retinuti trei traficanti de persoane in legatura cu imigrantii gasiti morti in Austria

Politia ungara a retinut trei persoane despre care se presupune ca ar fi implicate in tragedia produsa joi, cand peste 70 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat in Austria, a anuntat astazi in editia sa on-line ziarul austriac Krone, citat de Reuters si EFE.

Politia austriaca anunta ca a identificat peste 70 de cadavre in camionul cu imigranti abandonat pe autostrada

Peste 70 de cadavre au fost identificate in camionul gasit abandonat joi pe banda de urgenta a unei autostrazi din estul Austriei, in apropiere de Ungaria si Slovacia, a anuntat vineri politia austriaca, citata de postul ARD.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )