Libnet.ro
UNICEF

23:00

Politic Show: Klaus Iohannis va promulga legea care interzice fumatul imediat ce ajunge la Cotroceni; Elena Udrea: Ultimul raport MCV are mai multe erori. Nu doar coruptia ucide; Tariceanu sustine ca nu foloseste coloana oficiala

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Klaus Iohannis va promulga legea care interzice fumatul imediat ce ajunge la Cotroceni; Elena Udrea: Ultimul raport MCV are mai multe erori. Nu doar coruptia ucide; Tariceanu sustine ca nu foloseste coloana oficiala

Cine sunt penalii aparati de Parlament, care ne strica imaginea in raportul MCV. Raportul MCV dat publicitatii miercuri ii critica pe. Marko Bela: UDMR vrea alegerea primarilor intr-un singur tur. Senatorul UDMR Marko Bela sustine ca legea actuala nu ar trebui schimbata. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala: Legea care interzice fumatul in spatii publice inchise este constitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis miercuri ca legea care interzice fumatul in spatii publice inchise este constitutionala, anunta Digi 24. Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului in spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, la locurile de joaca pentru copii, in unitatile sanitare, de invatamant, precum si cele destinate protectiei si asistentei copilului a fost adoptat pe 15 decembrie 2015 de plenul Camerei Deputatilor, for decizional in acest caz. Senatori din mai multe grupuri parlamentare au formulat in decembrie anul trecut o contestatie la CCR.

Legea care interzice fumatul in spatii publice, constitutionala

ACTUALIZARE 11:30 Curtea Constitutionala a decis astazi ca legea antifumat este constitutionala. Aceasta va merge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis, transmit televiziunile de stiri.

Klaus Iohannis: Raportul MCV confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele cu privire la reforma in sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza ca Raportul elaborat de catre Comisia Europeana, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), document publicat miercuri, confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele inregistrate de Romania cu privire la reforma in sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei, informeaza Administratia Prezidentiala. Romania se afla pe o directie ascendenta in indeplinirea obiectivelor din cadrul MCV, angajamentul tarii noastre pentru consolidarea statului de drept si independenta justitiei fiind unul ireversibil, se mai arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Legea care interzice fumatul in spatii publice, discutata de Curtea Constitutionala

Legea care interzice fumatul in spatii publice e discutata, miercuri, la Curtea Constitutionala. Analiza constitutionalitatii actului normativ are loc la sesizarea formulata de 33 de senatori, care sustin ca, prin definirea spatiului public inchis, legea introduce o forma de discriminare.

Remus Cernea face apel la Klaus Iohannis si la Prima Doamna sa nu mai poarte blanuri

Deputatul independent Remus Cernea a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis si sotiei sale, Carmen Iohannis, in care le cere sa nu poarte articole vestimentare realizate din blanuri de animale.

Doua persoane, duse la Politia din Sibiu, dupa ce au fotografiat casa presedintelui Klaus Iohannis

Doua persoane au ajuns, marti seara, sediul Politiei Sibiu, dupa ce au fotografiat casa din Sibiu a presedintelui Klaus Iohannis. in urma verificarilor, politistii au stabilit ca ei nu reprezinta niciun pericol.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu noul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu noul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, care efectueaza o vizita in Romania. Presedintele Romaniei il va primi.

Noul premier al Republicii Moldova, in vizita la Bucuresti. Pavel Filip se va intalni cu Dacian Ciolos si Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos vor avea, marti, intrevederi cu noul premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, in cadrul vizitei pe care acesta o efectueaza la Bucuresti.

Klaus Iohannis: Angajamentul Romaniei pentru independenta justitiei este ireversibil

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza ca Raportul elaborat de catre Comisia Europeana, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele inregistrate.

Politic Show: Ce negocieri se poarta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi; Ciolos se razgandeste si vrea sa discute cu partidele despre alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Iohannis; Basescu: Plahotniuc ar trebui sa fie la pusca

Patrula lui Vlad Tepes. Cine o conduce si de ce Partidul Romania Unita, condus de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat crearea Patrulei lui Vlad Tepes, organizata de. Marul discordiei in 2016. Legea electorala De la 1690, de cand John Locke si, ulterior, Montesquieu in 1748 au enuntat principiile care au stat din acel moment incolo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )