Libnet.ro
UNICEF

15:00

Politic Show: Nuntile si botezurile din USL, afectate de cea mai grava criza a Uniunii; Sebastian Lazaroiu catre PDL: Noi nu vrem sa il sustinem pe Antonescu la prezidentiale; Dan Diaconescu: Anticipez tandemul Ponta - presedinte, Basescu- premier

Hotnews Hotnews,
Politic Show: Nuntile si botezurile din USL, afectate de cea mai grava criza a Uniunii; Sebastian Lazaroiu catre PDL: Noi nu vrem sa il sustinem pe Antonescu la prezidentiale; Dan Diaconescu: Anticipez tandemul Ponta - presedinte, Basescu- premier

Pedelistii nu au voie sa colaboreze cu Miscarea Populara. Falia dintre presedintele Traian Basescu si PDL se adanceste. Conducerea partidului le-a recomandat membrilor PDL. Costurile coabitarii. Ce anume ascunde coabitarea? Care sunt costurile sale? O parte se vede sau este presupusa. O alta se face simtita in mod nebulos din toate scandalurile. continuă pe Hotnews

Badea comenteaza criza din USL: Din moment ce s-a pierdut anti-Basescu, despre ce USL mai vorbim?

Mircea Badea a comentat ironic, joi, criza din USL, spunand ca este absolut logic si normal ca declaratiile lui Rosca Stanescu sa provoace aceasta situatia in Uniune, si nu subiecte precum guvernarea sau.

intalnire de urgenta Ponta-Antonescu, privind criza din USL

O intalnire de urgenta intre cei doi copresedinti ai USL va avea loc. Crin Antonescu a ajuns la Guvern. Antonescu va discuta cu Victor Ponta despre tensiunile din USL. Ponta a cerut ieri ca Sorin Rosca Stanescu.

Crin Antonescu: Problema din USL nu este Sorin Rosca Stanescu, ci solidaritatea din Uniune (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1 difuzata de B1 TV, ca situatia din USL este buna si ca formatiunea politica merge mai departe, apreciind ca problema nu este.

Surse: Victor Ponta nu va participa la intalnirea cu Crin Antonescu, privind tensiunile din USL

Premierul Victor Ponta nu va participa la intalnirea pe care o avea programata cu liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul careia cei doi trebuiau sa discute despre tensiunile din USL provocate de senatorul Sorin.

Politic Show: Liberalii, sub papucul lui Crin Antonescu; Cristian Preda: Nu e comic, e tragic! Liderii USL vor sa transforme revizuirea Constitutiei intr-o rasturnare de regim; Amendamentele pentru Constitutie pot fi depuse pana in 27 mai

Florin Popescu: Multi membri ai PDL nu inteleg de ce partidul nu se apuca sa faca opozitie. Deputatul PDL Florin Popescu a declarat astazi. Blaga: Daca USL modifica pragul electoral, PDL va mobiliza statul roman sa nu participe la referendum pentru revizuirea Constitutiei.

Turcan despre criza din USL: Un pretext de pozitionare a partidelor in alianta. ...

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, la Sibiu, ca situatia declansata in interiorul USL este un pretext de pozitionare a celor doua partide in interiorul aliantei, scrie Mediafax. Raluca Turcan considera ca, in momentul de fata, PNL este, din nefericire, la remorca PSD, transmite corespondentul MEDIAFAX. Intrebata, vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce parere are despre criza declansata in USL de declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu, Raluca Turcan a spus ca este .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )