Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politica Fed aduce scaderi pe pietele din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politica Fed aduce scaderi pe pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, dupa ce Federal Reserve din SUA Fed) a semnalat ca ar putea creste dobanzile de anul viitor. continuă pe Ziarul Bursa

Fluctuatii la bursele din Europa si SUA

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii asteptand decizia bancii centrale a SUA Federal Reserve - Fed) privind stimulentele, respectiv discursul presedintelui institutiei, Janet Yellen.

151 de milioane de gospodarii din Europa primeau semnal TV prin satelitii SES in 2013

151 de milioane de gospodarii din Europa receptionau anul trecut servicii TV prin intermediul direct sau indirect al satelitilor operatorului de sateliti SES, in crestere cu 5% fata de anul anterior, a anuntat joi operatorul. Un nou satelit, ASTRA 5B, care va fi lansat vineri, 21 martie, va fi localizat la 31,5 grade est si va cuprinde sarcini utile in banda Ku si Ka pentru asigurarea unor servicii performante Direct-to-Home DTH) in Europa de Est si pietele invecinate.

LPF vrea sa revedina membra a Asociatiei Ligilor Profesioniste din Europa

LPF doreste sa redevina membra a Asociatiei Ligilor Profesioniste din Europa. in acest sens, vicepresedintele Robert Pongracz urmeaza sa plece, joi, la Atena pentru a discuta aceasta problema cu conducerea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )