Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un politist care a salvat doua femei dintr-o casa cuprinsa de flacari a fost decorat de ministrul Afacerilor Interne (VIDEO)

B1 B1,
Un politist care a salvat doua femei dintr-o casa cuprinsa de flacari a fost decorat de ministrul Afacerilor Interne (VIDEO)

Un politist din Arges este un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi. Dupa ce a dat dovada de curaj, salvand doua femei dintr-un incendiu, agentul Vlad Alexandru a fost decorat de catre ministrul. continuă pe B1

Un politist care a salvat doua femei dintr-o casa cuprinsa de flacari a fost decorat de ministrul Afacerilor Interne

Un politist din Arges este un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi. Dupa ce a dat dovada de curaj, salvand doua femei dintr-un incendiu, agentul Vlad Alexandru a fost decorat de catre ministrul.

FOTO+ VIDEO Un politist din Arges care a salvat doua femei de la moarte a primit cea mai inalta distinctie a MAI

Vlad Florian Alexandru, politistul care la sfarsitul lunii trecute s-a aruncat in flacari pentru a salva doua femei, a primit cea mai inalta distinctie a Ministerului de Interne, Placheta de Onoare a MAI.

Politistul din Arges care a salvat din flacari doua femei, premiat de ministrul de Interne

Politistul din Arges care a salvat din flacari doua femei a fost premiat de ministrul de Interne Gabriel Oprea. in urma cu o saptamana, Vlad Alexandru si-a riscat viata si a intrat intr-o casa care.

INFOGRAFIC: Tarile in care egalitatea dintre femei si barbati este mai aproape de realitate

Pentru a putea vorbi despre egalitatea dintre femei si barbati trebuie analizate diferentele de gen dezbatute de-a lungul timpului. Acesta este si scopul celui mai recent studiu publicat de Indexul Global Gender Gap , care masoara diferenta de gen, in.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )