Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un politist din judetul Buzau a fost omorat de o intepatura de albina

Adevărul Adevărul,
Un politist din judetul Buzau a fost omorat de o intepatura de albina

Rapus de o intepatura de albina. I s-a intamplat unui politist de 38 de ani, din Buzau. Barbatul lucra la niste stupi cand a fost intepat, i s-a facut rau si a intrat in stop cardio-respirator in ambulanta care il transporta la spital. Medicii nu au mai putut sa il salveze. continuă pe Adevărul

Un politist si un politist local din judetul Contanta au fost prinsi in timp ce primeau mita 600 de euro si un telefon mobil

Doi politisti din judetul Constanta au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau mita pentru a interveni in favoarea unei persoane intr-un dosar aflat la Judecatoria Constanta, informeaza Mediafax. Cei.

VIDEO Flacari de zece metri inaltime, intr-o microferma din judetul Buzau. Focul ar fi fost pus intentionat

Un incendiu puternic a facut scrum, miercuri noapte, aproximativ 250 de tone de furaje ale unei microferme din comuna buzoiana Posta Calnau, satul Calugareni. Flacarile care se inaltau la peste zece metri au fost observate de localnici in jurul orei 22. Ei cred ca focul a fost pus intentionat de niste sateni cu care fermierul pagubit se afla in litigiu.

Un politist a murit dupa ce a fost intepat de o albina

Un politist din judetul Buzau a murit dupa ce a fost intepat de o albina in cap. Barbatul de 38 de ani, lucra cu tatal sau la niste stupi, pe un camp. Medicii spun ca victima suferea si de alte boli, iar.

Un barbat de 45 de ani din Cahul a fost omorat cu o arma de vanatoare

Un barbat in varsta de 45 de ani a fost impuscat mortal azi dimineata in jurul orei 05:00, intr-un local din satul Badicul Moldovenesc, raionul Cahul. Potrivit datelor preliminare atacatorul are peste 30 de ani si se afla in conflict cu victima.

Un preot din judetul Iasi uimeste cu vorbele sale de Duh, mai putin bisericesti (VIDEO)

Un preot de la Manastirea Vladiceni, din judetul Iasi a uimit pe toata lumea cu vorbele sale de Duh, mai putin bisericesti. Omul lui Dumnezeu si-a facut un obicei din a tine discursuri la finalul fiecarei.

Buzau: Un politist a murit dupa ce a fost intepat de o albina. Medicii iau in calcul atat varianta unui soc anafilactic, cat si pe cea a unui infarct

Un politist din judetul Buzau a murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost intepat in cap de o albina, in timp ce lucra la stupi, informeaza Mediafax. Barbatul, in varsta de 38 de ani, era in.

Un politist din Cluj, cercetat penal, dupa ce a OMORAT o femeie, in timpul serviciului

Un politist local din comuna Belis, judetul Cluj, este cercetat penal dupa ce, aflat in timpul serviciului, a condus baut si a accidentat mortal o femeie care traversa neregulamentar strada, barbatului urmand sa ii fie desfacut contractul de munca.

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat

Summit-ul exraordinar al liderilor UE pe tema situatiei din Grecia a fost anulat. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat duminica anularea summitului european extraordinar privind Grecia prevazut a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )