Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politist din judetul Buzau, trimis in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Politist din judetul Buzau, trimis in judecata pentru luare de mita

Ajutorul sefului de post din comuna buzoiana la Balta Alba a fost trimis in judecata. Masura a fost luata joi dimineata, de catre procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau. Agentul de politie Petrica Georgian Dragan este acuzat ca a luat mita si se afla in arest preventiv. continuă pe Adevărul

Fostul arhitect-sef al Primariei Baia Mare, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul arhitect-sef al Primariei Baia Mare, Mircea Dinculescu, a fost astazi trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat al DNA.

Lia Olguta Vasilescu, trimisa in judecata pentru luare de mita si spalare de bani

ACTUALIZARE 14:22 Olguta Vasilescu: Am fost trimisa in judecata; nu stiu de ce a durat asa de mult Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, afirma, pe pagina sa de Facebook, ca nu stie de ce a durat atat de mult pana cand a fost trimisa in judecata de catre DNA avand in vedere continutul dosarului. ------ Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a primarului municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, aceasta fiind acuzata de luare de mita patru infractiuni), folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite doua infractiuni) si spalare de bani doua infractiuni), potrivit unui comunicat al DNA trimis redactiei.

Judecatorul Gabriel Nasui din Cluj, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si fals in acte. La ce valoare se ridica spaga

Procurorii DNA Cluj l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe judecatorul Gabriel Adrian Nasui pentru luare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Alaturi de el a mai fost trimis in judecata Cristian Babos, la al carui dosar magistratul clujean trebuia sa dea sentinta.

Judecatorul clujean trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, suspendat din functie de CSM

Judecatorul clujean trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, dupa ce in urma cu opt ani ar fi primit foloase necuvenite de aproape 4. 000 de euro de la un om de afaceri pentru ca in schimb sa dea o solutie favorabila intr-un dosar a fost suspendat din functie de Consiliul Superior al Magistraturii.

Lia Olguta Vasilescu, trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita (VIDEO)

Primarita Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a fost trimisa in judecata de catre procurorii DNA pentru luare de mita, informeaza B1 TV. in acelasi dosar a mai fost dispusa trimiterea in judeca.

Medicul psihiatru care facea experimente pe pacienti a fost trimis in judecata. Procurori: Starea de sanatate a subiectilor s-a inrautatit semnificativ

Medicul psihiatru Delia Marina Podea, acuzat ca facea experimente pe pacienti, a fost trimis in judecata pentru mai multe infractiuni, printre care abuz in serviciu in forma continuata, uz de fals si luare de mita.

Mircea Dinculescu, arhitectul sef al orasului Baia Mare trimis in judecata in stare de arest

Mircea Dinculescu, fostul arhitect sef din cadrul primariei Baia Mare a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv. Odata cu el, un om de afaceri a fost trimis in judecata pentru dare de mita in forma continuata.

Primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, a fost trimisa in judecata pentru coruptie

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, merge in fata judecatorilor. Asta dupa ce DNA a trimis in judecata dosarul in care este acuzata de mai multe fapte de coruptie. Potrivit procurorilor,.

Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost trimisa in judecata pentru testare ilegala de medicamente

Delia Podea, sef al Sectiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad si profesor la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis, a fost trimisa in.

Momente de panica intr-un autobuz din judetul Timis! Un tanar a amenintat cu arma soferul si calatorii

Un tanar din Timis a amenintat cu pistolul calatorii si sofeul unui autobuz. Incidentul s-a produs marti seara, pe drumul ce leaga Lugojul de Ohaba-Forgaci, in timp ce autobuzul circula dinspre oras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )