Libnet.ro
UNICEF

13:30

Politist mort intr-un accident auto, in apropiere de Vama Veche

România Liberă România Liberă,
Politist mort intr-un accident auto, in apropiere de Vama Veche

In cursul acestei nopti, in jurul orelor 23:50, a avut loc un accident rutier in care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de politie Vama Veche. Accidentul s-a produs pe DN39 intre localitatile 2 Mai si Vama Veche . continuă pe România Liberă

Un politist a murit si un jandarm a ajuns la spital in urma unui accident in apropiere de Vama Veche

Un politist din Vaslui, in varsta de 53 de ani, care a fost detasat pe litoral, a murit, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un accident petrecut intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, iar un jandarm aflat in acelasi autoturism a fost ranit, avand patru coaste fracturate.

Un politist a murit iar un jandarm a ajuns la spital in urma unui accident in apropiere de Vama Veche

Joi dimineata a avut loc un accident de circulatie la 2 Mai, in urma caruia un politist aflat in misiune si-a pierdut viata, iar un jandarm, din aceeasi masina, a ajuns la spital, in stare grava.

Un politist a murit si un jandarm a fost ranit, intr-un accident produs intre 2 Mai si Vama Veche

Un politist a murit, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un accident petrecut intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, iar un jandarm aflat in acelasi autoturism a fost ranit, avand patru coaste fracturate.

Ghid national de Weekend: Metal laARTMAnia/Vartavar la balciul armenesc / Picnic cu filme la Gradina Botanica / Festivalul 3 Masline Afumate / Doina Saxofon in Costinesti / Dans pe plaja in Vama Veche / Workshop-uri pentru pacea interioara: Yoga Reiki

ArtMania la Sibiu si citeste maine interviu cu Lacuna Coil in exclusivitate pe Haute Culture. Festivalul Strada Armeneasca te imbie cu armeni, bucate traditionale, bazar, dar si un recital Corina Chiriac. Pe Dambovita vine Ivan Patzaichin sa te invete sa vaslesti. Expozitia Protest iti aduce aminte de miscarile din strada cu un album de fotografie. In Gradina Botanica e Marele Picnic ShortsUP. La piscina: petrecere cu hit-uri de vara. Mergi in Costinesti? In Discoteca vine Doina Saxofon la Spuma Party. Vama Veche? Gasesti workshop-uri de Yoga, dans pe plaja sau bairam la local cu muzica optzecista. DA CLICK pe eveniment pentru detalii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )