Libnet.ro
UNICEF

20:00

Politistii efectueaza 20 de perchezitii, intr-un dosar de furt cu prejudiciul de 180 000 de lei

B1 B1,
Politistii efectueaza 20 de perchezitii, intr-un dosar de furt cu prejudiciul de 180 000 de lei

Politistii efectueaza 20 de perchezitii, in judetele Ialomita, Ilfov, Neamt si municipiul Bucuresti, fiind vizate mai multe persoane acuzate de furt si furt calificat. De asemenea, politistii pun in exe. continuă pe B1

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu fier vechi: prejudiciul - 10 milioane euro

Politistii fac 151 de perchezitii in Bucuresti si opt judete, la 116 persoane care vor fi duse la audieri, fiind suspectate de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost inregistrate achizitii fictive de fier vechi de la 47 de firme.

Perchezitii la persoane banuite de furt din autovehicule

In aceasta dimineata, politistii efectueaza 20 de perchezitii, in judetele Ialomita, Ilfov, Neamt si municipiul Bucuresti, la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in furturi din autovehicule.

Politistii au pus sechestru pe circa 150.000 de pui vii intr-un dosar de evaziune. Prejudiciul se ridica la 40.000 lei

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice au pus sub sechestru aproape 150. 000 de pui vii, in urma a 13 perchezitii organizate in cinci judete, intr-un dosar de evaziune. in urma celor 13.

EXCLUSIV. DNA, urmarire penala in rem intr-un dosar Romsilva care poate duce la Ilie Sarbu

Un raport al Corpului de control al premierului Ponta, trimis in ianuarie a. c. la DNA, il incrimineaza indirect chiar pe socrul premierului, Ilie Sarbu. in acest moment, raportul Corpului de control al premierului s-a transformat in dosar penal la DNA. Un dosar penal in care a inceput deja urmarirea penala in rem, adica fata de fapta.

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

De la Bac, direct la Politie: Opt elevi din Slatina au fost ridicati de la liceu si dusi la audieri, intr-un dosar de trafic de droguri

Opt elevi din Slatina au fost ridicati, luni, de la poarta liceului de politisti si dusi la audieri intr-un dosar de trafic de droguri, chiar dupa termiarea probei orale la limba straina, sustinuta luni in.

Cernavoda: Politistii efectueaza perchezitii la domiciliul unui proxenet, care a castigat 400 000 de euro din activitatea ilegala

Politistii din Cernavoda efectueaza perchezitii in casa unei persoane din Cernavoda acuzata de proxenetism in forma continuata, informeaza Adevarul. este acuzat ca, in perioada 2007-2015, a obtinut.

Perchezitii la evazionisti in domeniul comercializarii de pui si furaje

Politistii efectueaza 13 perchezitii, la sediile sociale ale unor societati comerciale si la locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de pui vii si furaje.

Perchezitii in Arges la comerciantii de fier vechi, intr-un dosar cu un prejudiciu total de 10.000.000 de euro

Perchezitii de amploare in opt judete, printre care si Arges. Peste 600 de politisti pun in aplicare 116 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

Peste 150 de perchezitii se desfasoara in mai multe judete la persoane si firme de colectare a fierului vechi, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 600 de politisti din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Romane desfasoara in aceasta dimineata 151 de perchezitii la mai multe firme de colectare a fierului vechi si la domiciliile unor suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul fiind estimat la 10 milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )