Libnet.ro
UNICEF

12:30

Politistii efectueaza 61 de perchezitii in Bucuresti si alte sase judete la persoane suspectate ca au obtinut credite bancare cu adeverinte false (VIDEO)

B1 B1,
Politistii efectueaza 61 de perchezitii in Bucuresti si alte sase judete la persoane suspectate ca au obtinut credite bancare cu adeverinte false (VIDEO)

Procurorii si politistii efectueaza miercuri dimineata, 61 de perchezitii in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Buzau, Giurgiu, Prahova si Dambovita, intr-un dosar de inselaciune. continuă pe B1

Perchezitii de AMPLOARE in Capitala si alte sase judete, intr-un dosar de inselaciune. Vezi prejudiciul

Politisti din Capitala efectueaza, miercuri dimineata, 61 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov, Calarasi, Buzau, Giurgiu, Prahova si Dambovita, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de inselaciune.

Perchezitii la persoane banuite de inselaciuni cu credite

In aceasta dimineata, politistii efectueaza 61 de perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Buzau, Giurgiu, Prahova si Dambovita, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de inselaciune.

Spania: O persoana a murit si alte sase au fost ranite dupa ce un balon s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare

O persoana a murit si alte sase au fost ranite duminica in Spania dupa ce un balon s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare, au anuntat echipele de interventie, citate de AFP. Cauzele accidentului nu.

Eveniment TRAGIC in Spania: O persoana a murit si alte sase au fost ranite, dupa ce un balon s-a PRABUSIT

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, duminica, in Spania, dupa ce un balon s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare.

Perchezitii in sase judete, intr-un dosar de inselaciune

Politisti din Capitala efectueaza, miercuri dimineata, 61 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov, Calarasi, Buzau, Giurgiu, Prahova si Dambovita, intr-un dosar privind.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )