Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistii fac perchezitii in Capitala si 5 judete privind infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politistii fac perchezitii in Capitala si 5 judete privind infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza 42 de perchezitii, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Brasov si Maramures, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana. continuă pe Ziarul Bursa

Politistii fac perchezitii la fabricile clandestine de haine din Voluntari. Ce prejudiciu au produs afaceristii

Politistii ilfoveni efectueaza, marti dimineata, noua perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la persoane banuite de evaziune fiscala cu produse textile. Prejudiciul in acest dosar este de un milion de euro.

DNA: Numarul de cauze penale privind infractiuni impotriva intereselor financiare a crescut cu 45% in 2014 fata de anul 2013

Numarul de cauze penale privind infractiuni impotriva intereselor financiare a crescut cu 45% in 2014 fata de anul 2013, potrivit lui Claudiu Dumitrescu, procuror-sef al Sectiei de combatere a infractiunilor.

Politistii desfasoara perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de un milion de euro

Politistii ilfoveni efectueaza noua perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala cu produse textile, prejudiciul fiind estimat la un milion de euro, transmite Inspectoratul General al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )