Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistii au protestat in fata Ministerului de Interne, suparati de modul in care sunt tratati

Hotnews Hotnews,
 Politistii au protestat in fata Ministerului de Interne, suparati de modul in care sunt tratati

Cateva zeci de politisti au protestat in fata Ministerului de Interne, principalele revendicari tinand de modificarea unui ordin intern legat de cheltuielile de transport, chirii sau felul in care este cercetat disciplinar un politist. Protestul la care au luat parte politisti din mai multe judete s-a terminat la ora 12. continuă pe Hotnews

Miting la Ministerul de Interne: cateva zeci de politisti au protestat fata de conducerea institutiei

Cateva zeci de politisti au protestat in fata Ministerului de Interne, principalele revendicari tinand de modificarea unui ordin intern legat de cheltuielile de transport, chirii sau felul in care este cercetat disciplinar un politist. Protestul la care au luat parte politisti din mai multe judete s-a terminat la ora 12.

Politistii protesteaza in fata Ministerului de Interne. Aflati care sunt nemultumirile protestatarilor

Protest in fata Ministerului de Interne. Aproximativ 200 de politisti il acuza pe ministrul Radu Stroe ca ar fi modificat unele ordine interne privind chiria, transportul sau modul in care este cercetat.

Politistii din Neamt, membri de sindicat, se pregatesc de proteste in fata Ministerului de Interne

Membrii Sindicatului National al Agentilor de Politie vor sa picheteze sediul M. I pana cand ministrul Radu Stroe le va acorda politistilor posibilitatea de decontare a cheltuielilor de transport si de a nu mai fi cercetati disciplinar pentru fapte care nu au legatura cu serviciul.

Zeci de politisti au protestat in fata Ministerului de Interne fata de modul de conducere al lui Radu Stroe

Zeci de polististi au protestat joi in fata ministerului de Interne. Oamenii sunt nemultumiti de modul in care Radu Stroe coordoneaza ministerul si spun ca nici viata de familie nu mai au dupa ce acesta a.

Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne fata de modul de conducere al lui Radu Stroe

Zeci de polististi protesteaza joi in fata ministerului de Interne. Oamenii sunt nemultumiti de modul in care Radu Stroe coodorneaza ministerul si spun ca nici viata de familie nu mai au dupa ce acesta a.

Studentii au iesit in strada in capitala Mexicului. Au protestat fata de reformele din cadrul sistemului de invatamant

Studentii au iesit in strada in capitala Mexicului, pentru a protesta fata de deciziile luate de guvern. in ultimele luni, guvernul mexican a adoptat nenumarate reforme in cadrul sistemului de invatamant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )