Libnet.ro
UNICEF

23:30

Politistul din Constanta care s-a iMPUSCAT iN CAP a murit la spital

România Liberă România Liberă,
Politistul din Constanta care s-a iMPUSCAT iN CAP a murit la spital

UPDATE: Politistul de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Constanta care s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare, a murit in cursul noptii la spital. continuă pe România Liberă

Constanta: Politistul de la BCCO care s-a impuscat in cap a murit la spital

Politistul de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Constanta care a ajuns in stare grava la spital, duminica, dupa ce s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare, a murit in cursul noptii la spital,n transmite Mediafax .

Celalalt baiat al tinerei din Vaslui care si-a spintecat bebelusul, preluat de Protectia Copilului

Celalalt baiat al tinerei din Barlad, care a fost arestata dupa ce si-a spintecat bebelusul de o saptamana, a fost preluat in regim de urgenta de Directia pentru Protectia Copilului Vaslui.

Un politist din Constanta s-a iMPUSCAT iN CAP. Barbatul se afla in stare grava

Un politist de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Constanta a ajuns in stare grava la spital, duminica dupa-amiaza, dupa ce s-ar fi impuscat in cap cu arma din dotare.

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua: O diminuare a contractului din drepturile TV ar da peste cap activitatea cluburilor

Adunarea Generala a LPF a respins propunerea ISB deoarece o diminuare a contractului din drepturile TV ar da peste cap activitatea cluburilor din Liga I, a afirmat vineri, presedintele CA al FC Steaua, Valeriu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )