Libnet.ro
UNICEF

22:00

Polonia: 10 persoane au murit din cauza frigului

B1 B1,
Polonia: 10 persoane au murit din cauza frigului

Un numar de 10 persoane au murit din cauza frigului in ulrimele 36 de ore in Polonia, unde temperaturile au coborat in anumite regiuni sub minus 22 de grade Celsius, a anuntat sambata politia nationala. continuă pe B1

Este o mare PROSTIE sa se afirme ca studenta si pilotul au murit din cauza hipotermiei. Ei ar fi MURIT si daca se ajungea la ei in 30 de minute

Seful SMURD Bihor, medicul Beres Zsolt, primul care a evaluat ranitii accidentului aviatic din Apuseni, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca in opinia sa, pilotul si studenta care au murit nu ar fi.

Localitati ramase fara curent electric din cauza viscolului si zapezii.

Peste 22. 000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 15 localitati ale judetului Arges nu au curent electric, sambata dimineata, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ, echipele de interventie aflandu-se pe teren pentru remedierea defectiunilor. Aproximativ 4. 000 de locuinte din judetul Ilfov nu au avut energie electrica vineri seara, incepand cu ora 22. Un numar de 22. 580 de consumatori din 15 localitati ale judetului Arges nu sunt alimentati .

Certificatul de deces al Aurei Ion. Rezidenta a murit din cauza expunerii indelungate la temperaturi scazute

Certificatul de deces al studentei Aurelia Ion, aflata in avionul prabusit luni in Muntii Apuseni, arata fara dubiu ca tanara a murit din cauza hipotermiei. Medicul Gheorghe Vieru a scris pe document ca si cauza a mortii Expunere indelungata la temperaturi scazute. Moarte prin accident aviatic.

Certificatul medical de deces al Aurei Ion. Rezidenta a murit din cauza expunerii indelungate la temperaturi scazute

Certificatul constatator medical de deces al studentei Aurelia Ion, aflata in avionul prabusit luni in Muntii Apuseni, arata fara dubiu ca tanara a murit din cauza hipotermiei. Medicul Gheorghe Vieru a scris pe document ca si cauza a mortii Expunere indelungata la temperaturi scazute. Moarte prin accident aviatic.

Circulatia pe A2, inchisa temporar intre Lehliu si Drajna, pe sensul spre Constanta, din cauza unui accident

Circulatia rutiera pe autostrada A2 a va fi temporar inchisa pe sensul de deplasare Bucuresti - Constanta calea 1), intre localitatile Lehliu si Drajna, km 65+000 - 105+000, din cauza producerii unui accident rutier, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), intr-un comunicat transmis sambata si citat de Agerpres.

CFR Calatori: Trei trenuri, anulate din cauza ninsorii viscolite

Un numar de trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului, fiind introduse totodata limitari de.

Autostrada 1 a fost inchisa din cauza unui accident: Doua persoane au fost ranite

UPDATE:15:35: in carambol au fost implicate 15 autovehicule, dintre care doua TIR-uri, potrivit lui Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, citat de Agerpres. Autostrada A1 a fost inchisa, din nou,.

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

Buzau: Doua microbuze cu pasageri si patru autoturisme, blocate din cauza viscolului

Doua microbuze de persoane, unul cu 11 pasageri, iar celalalt doar cu soferul la bord, dar si patru autoturisme sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza viscolului, pe drumuri din judetul Buzau, pentru deblocarea lor actionand mai multe utilaje de deszapezire, relateaza Mediafax.

Peste 3.000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului.

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, relateaza Agerpres. In zona afectata de furtuna de zapada Janus se afla aproximativ 56 milioane de persoane, relateaza miercuri portalul Weather, citat de Ria Novosti. Citeste si: SUA, sub biciul rece al vortexului polar Mai mult de 3. 000 de zboruri au fost anulate marti in SUA din cauza deteriorarii .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )