Libnet.ro
UNICEF

11:30

Polonia vrea ca bancile sa adopte dobanzi negative pentru creditele in franci elvetieni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Polonia vrea ca bancile sa adopte dobanzi negative pentru creditele in franci elvetieni

Guvernul din Polonia a propus bancilor de pe piata locala sa adopte dobanzi negative pentru creditele ipotecare in franci, pentru a-i ajuta pe cei 500. 000 de polonezi imprumutati in moneda elvetiana si care au fost afectati de aprecierea record a. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul din Polonia vrea ca bancile sa adopte dobanzi negative pentru creditele in franci

Guvernul din Polonia a propus bancilor de pe piata locala sa adopte dobanzi negative pentru creditele ipotecare in franci, pentru a veni in sprijinul celor 500. 000 de polonezi imprumutati in moneda elvetiana.

Masuri CONCRETE luate de statele aflate in aceeasi situatie ca Romania in lupta cu francul elvetian. Ce a facut Polonia

Guvernul din Polonia a propus bancilor de pe piata locala sa adopte dobanzi negative pentru creditele ipotecare in franci, pentru a-i ajuta pe cei 500. 000 de polonezi imprumutati in moneda elvetiana si care.

A treia banca reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

A treia banca prezenta pe piata din Romania care reduce dobanda pentru creditele contractate in franci elvetieni este Raiifeisen Bank. Insitutia a anuntat, prin intermediul unui comunicat emis miercuri dimineata, ca reseteaza anticipat cu 5 luni dobanda, potrivit ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%.

Manolescu: vom analiza miercuri extinderea Electoratei pentru creditele in franci

Deputatii din Comisia Buget-Finante vor analiza miercuri prevederile Electoratei, impreuna cu reprezentanti ai BNR, vizand extinderea aplicarii programului pentru clientii cu creditele in franci elvetieni, a declarat secretarul de stat in Ministerul.

Raiffeisen Bank reduce dobanda pentru creditele in franci elvetieni

Raiffeisen Bank a luat decizia de a reduce dobanda pentru clientii sai cu credite in CHF, resetand-o anticipat, cu cinci luni inainte, conform ultimei scaderi anuntate de Banca Centrala a Elvetiei, de 0,5%.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )