Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pompeo afirma ca Assange va fi extradat in Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 Pompeo afirma ca Assange va fi extradat in Statele Unite

Fondatorul WikiLeaks Julian Assange va fi extradat in Statele Unite pentru a fi judecat pentru spionaj, a declarat duminica secretarul american Mike Pompeo pentru cotidianul ecuadorian El Universo, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Seful diplomatiei americane anunta ca fondatorul WikiLeaks va fi extradat in SUA. Julian Assange se confrunta cu 17 capete de acuzare si risca pana la 175 de ani de inchisoare

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, a anuntat ca Marea Britanie il va extrada in SUA pe Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, astfel incat acesta sa fie judecat pentru spionaj, potrivit El Universo.

Assange, tot mai aproape de extradarea in Statele Unite: anuntul facut de Pompeo

Marea Britanie il va extrada in SUA pe fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, astfel incat acesta sa fie judecat pentru spionaj, a declarat secretarul de Stat american Mike Pompeo, potrivit cotidianului El Universo.

Nu exista vreo indoiala, am doborat-o, afirma Trump despre drona iraniana. Bolton afirma acelasi lucru

Donald Trump a reiterat vineri ca Statele Unite au doborat joi o drona iraniana in Stramtoarea Ormuz, dupa ce Washingtonul a anuntat ca detine probe clare in acest sens, ceea ce Iranul a dezmintit categoric, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )