Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un pompier din Vrancea a obtinut medalia de aur la Campionatul Mondial al Politistilor si Pompierilor, organizat in SUA

B1 B1,
Un pompier din Vrancea a obtinut medalia de aur la Campionatul Mondial al Politistilor si Pompierilor, organizat in SUA

Un pompier din Vrancea a obtinut medalia de aur la Campionatul Mondial al Politistilor si Pompierilor de Taekwondo, organizat anual in statul american Virginia. Iulian Pitulac a reusit sa se claseze pe primul l. continuă pe B1

Magicianul Emil Dragan, primul roman care participa la Campionatul Mondial de Magie, la care sunt inscrisi peste 5000 de iluzionisti

Emil Dragan, un magician in varsta de 26 de ani, este singurul roman care participa la Campionatul Mondial de Magie, cea mai importanta competitie de profil din lume, care debuteaza pe 6 iulie, la Rimini, in Italia.

Un roman de 26 de ani participa la Campionatul Mondial de Magie de la Rimini

Emil Dragan, un magician in varsta de doar 26 de ani, este singurul reprezentant al Romaniei la Campionatul Mondial de Magie, cea mai importanta competitie de profil din lume, care se desfasoara intre 6 si.

Lotul de informatica al Romaniei a obtinut omedalie de aur, doua de argint si una de bronz la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale. Vezi subiectele de olimpiada

Olimpicii romani la informatica au obtinut patru medalii - omedalie de aur, douamedalii de argint si o medalie de bronz - la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale. La competitia care s-a desfasurat in Cehia au concurat 44 de elevi din 10 tari. Medalia de aur a fost castigata de Alexandru Velea, absolvent de clasa a XII-a la Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu din Cluj-Napoca. Descarca din articol subiectele de la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale 2015.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO VRANCEA. Notele elevilor din Vrancea la BAC

Liceenii din judetul Vrancea afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Ce planuri de viitor are o eleva din Vrancea cu media 10 la bacalaureat

Una dintre elevele din judetul Vrancea cu media 10 la bacalaureat, Laura Loghin, spune ca nu se astepta sa ia nota maxima chiar la toate obiectele si ca ar vrea sa studieze.

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU.RO. Situatia din Vrancea

Rezultate Bacalaureat 2015 EDU. Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Vrancea, Vasilica Zaharia, promovabilitatea la bacalaureatul de anul acesta, inainte de depunerea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )