Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un pompier pensionar reinventeaza hidrantul dupa 100 de ani

România Liberă România Liberă,
Un pompier pensionar reinventeaza hidrantul dupa 100 de ani

Un pompier pensionar din New York a construit un nou hidrant de apa, prima reproiectare majora dupa 100 de ani. George Sigelakis, co-fondator al Sigelock Systems, care a fost pompier in New York timp de 15 ani, numeste noul hidrant Sigelock Spartan . continuă pe România Liberă

La final! Melanie Griffith si Antonio Banderas divorteaza dupa 18 ani de casatorie

Capat de drum pentru inca o poveste de iubire de la Hollywood. Melanie Griffith si Antonio Banderas divorteaza dupa 18 ani de casatorie.

Orasul Cimpeni in fotografii de epoca. Cum arata capitala Tarii Motilor in urma cu aproape 100 de ani

Orasul Cimpeni din judetul Alba a fost de-a lungul secolelor un centru regional important atat din punct de vedere administrativ, istoric cat si economic. A avut o evolutie oscilanta, dar a ramas cel mai important oras din Muntii Apuseni. Fotografiile vechi vorbesc despre farmecul orasului in urma cu aproape 100 de ani.

Jackson Hurst si Stacy Stas si-au spus Da, dupa cinci ani

Vis implinit pentru doua staruri. Dupa o relatie de mai bine de cinci ani, Jackson Hurst si Stacy Stas au decis sa-si oficializeze povestea de iubire, in San Juan Capistrano, California.

Le mai tineti minte? Cum arata fetele de la Trident, dupa 10 ani de la lansare!

Loredana, Andreia si Roxana, cele trei blonde care formau odinioara trupa Trident, remarcate acum zece ani inclusiv prin blugii decupati pe posterior, s-au reunit zilele trecute intr-un parc din Bucuresti. Au pozat ca in vremurile de demult. Iata ce s-a ales de viata lor intre timp.

Tetris la 30 de ani Din URSS, cu dragoste, cel mai portat joc al tuturor timpurilor

Sovieticii nu au adus multe lucruri bune in lume, dar Tetris e unul dintre ele. Jocul simplu prin care trebuie sa unim caramizi a ajuns la 30 de ani, impliniti pe 6 iunie. Tetris e un puzzle creat de programatorul rus Alexei Pajitnov. A fost lansat pe 6 iunie 1984. Numele sau venea de la combinatia dintre Tetra prefix numeric din greaca veche, folosit deoarece piesele aveau patru segmente) si tenis, jocul favorit al programatorului. Tetris a fost primul joc [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )