Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un pompier si-a pierdut viasa si alte zece persoane au fost ranite in urma unei explozii intr-un laborator de droguri din New York (VIDEO)

B1 B1,
Un pompier si-a pierdut viasa si alte zece persoane au fost ranite in urma unei explozii intr-un laborator de droguri din New York (VIDEO)

O explozie a avut loc marti, in orasul american New York, intr-un laborator de droguri. Un pompier si-a pierdut viata in timp ce incerca sa stinga flacarile, iar zece persoane au fost r. continuă pe B1

O casa in care se fabricau droguri a explodat, iar un pompier si-a pierdut viata

Un oficial a pompierilor din New York a declarat ca un pompier a murit dupa ce o casa din Bronx a explodat in urma unei scurgeri de gaze, scrie Jurnalul National. Autoritatile spun ca pompierii au fost.

Alte doua persoane au murit din cauza virusului West Nile in Romania. Numarul victimelor a ajuns la opt

Virusul West Nile a facut alte doua victime in Romania. inca doua persoane au murit in ultima saptamana in urma infectarii cu virusul West Nile, numarul victimelor.

Tanar mort in accidentul rutier de pe Bulevardul Mamaia. Masina s-a incolacit pe copac, alte doua persoane au fost ranite

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite grav intr-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Mamaia din Constanta. Masina s-a incolacit in jurul unui copac.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )